BOOKHAUL MARTIE 2017


Tot zic că mă voi abține și că nu voi mai cumpăra cărți până când nu reușesc să iau o bibliotecă nouă (cea veche e deja arhiplină) sau până când nu reușesc să mai citesc din cele pe care le-am achiziționat. Însă, nu prea îmi iese, e destul de greu să te abții când sunt atât de multe oferte bune și atât de multe cărți pe care abia aștept să le citesc… În luna martie, am reușit să achiziționez 23 de cărți… În aprilie, mă mai potolesc (sper 🙂 )
Nu m-am putut abține, iubesc stilul lui Jojo Moyes și nu am putut aștepta până când îi va veni rândul la traducere. Este o colecție de povești scurte despre dragoste, din ceea ce am văzut.


O iubesc pe prințesa Diana și îmi place să citesc orice apare despre viața ei, așadar, trebuia să am această carte în bibliotecă. Îi va veni curând rândul la citit. Despre cealaltă carte nu știu nimic, dar mi-a plăcut descrierea de pe spate și cred că va fi pe placul meu.


Am reușit să îmi completez seria „Florilor de la mansardă”, pe care abia aștept să le citesc, sunt foarte curioasă cu privire la întreaga serie. Celălalt roman nu l-am citit încă, dar fiind scris de Mary Balogh, știu sigur că va fi pe placul sufletului meu.


Cartea lui Marius Ungureanu m-a atras încă de când am văzut câteva fragmente pe facebook, iar lectura ei nu m-a dezamăgit. Este o minunată poveste despre răsturnarea valorilor și despre înfruntarea dintre oameni, îngeri, demoni și alte creaturi supranaturale, o distopie care merită descoperită. Mai multe, puteți citi aici.


Pe Diverta au avut oferte foarte bune la care nu am putut rezista (am luat cartea Lisei See cu doar 5 lei, deci clar ispita a fost prea mare). Am reușit să citesc „Lily of the Valley”, un roman al unei puștoaice de doar 13 ani în momentul conceperii lui, dar care reușește să uimească prin forța narativă. Mai multe, am scris aici.
La fel, am citit „Kit Black”, un roman care se citește foarte repede, o poveste de dragoste, aventură, erotism, irați, ingredientele unei lecturi reușite (impresiile mele aici).
      Pe Lisa See am descoperit-o prin intermediul romanului „Floare-de-Zăpadă și evantaiul secret”, iubesc modul ei de a scrie, deci sunt sigură că îmi va plăcea. Pe Cristina Nemerovski îmi doresc demult să o descopăr, iar despre romanul Oanei Mujea nu știu mai nimic, dar este fantasy, deci cred că va fi pe placul meu.


Acestea sunt „cărțișoarele” primite de la blind-ul organizat de grupul Prefață de carte și Porția de prieteni, romane care mi-au bucurat sufletul, pe care abia aștept să le descopăr.


Romanul Marinei Neagu este continuarea seriei „Urlet în tăcere”, pe care l-am devorat deja și care a devenit cartea lunii martie. Mai multe detalii, găsiți aici.


Aceste șase minunății se găseau la chioșcul de ziare și strigau, pur și simplu, că își caută un cămin… Acum, uitați-vă și voi la ele, la cât de frumoase sunt, cum era să le las stinghere pe rafturile unui chioșc?!


Pentru că luna aceasta am fost extrem de norocoasă, am primit cadou de la pagina Bookcaffe aceste două romane, pe care le-am citit deja. „Anotimpul iubirii” știți deja că este unul dintre preferatele mele, nu mai este niciun secret 🙂 Am vorbit despre el aici, doar că îl am în forma veche… Pe acesta o să îl păstrez pentru mine 🙂 Întrucât „Secrete”, despre care v-am spus aici și care mi-a plăcut foarte tare, îl am deja în două exemplare, ambele cu autograf (unul de la precomandă, unul de la lansare 🙂 ), asta ca să vedeți ce înseamnă unele obsesii ale omului :), acest volum deja este în drum spre un  alt proprietar, care sper să se bucure la fel de tare ca și mine de povestea conținută între paginile sale. 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.