BOOKHAUL IULIE 2017

    Estevară, soare, caldăură mare şi nu ştiu voi, dar eu am un mare dor de ducă… Nu este posibil să călătoresc atât de mult pe cât îmi doresc, fapt pentru care am adăugat noi prieteni pe rafturile bibliotecii mele, care să mă ajute să evadez ori de câte ori este nevoie…
            Luna aceasta, s-au adunat următorii prieteni noi, după cum urmează:
 
     Am completat seria „Alina Marinescu de Monica Ramirez, adăugând ultimele trei volume: „Bariere de fum”, „Abis” şi „Recviem pentru un asasin”. Mă aşteaptă de acum o nouă aventură, care ştiu deja că va fi una extraordinară.          Am primit aceste trei romane de la Editura Miron, încă nu le-am citit, dar le am în plan în luna care tocmai a început.„Replica” este un roman mai altfel, care m-a atras încă de prima dată când l-am văzut. Are două perspective narative: Gemma şi Lyra, ceea ce mă încântă foarte tare. Întotdeauna mi-au plăcut romanele care îmi oferă alternativă. Sunt tare curioasă cum va fi lectura acestei opere, pentru că are un fel de legendă după care trebuie citită…Sunt romane pe care nu le programasem, dar care mi-au făcut foarte tare cu ochiul de la chioşcul de ziare. Toate cred că sunt poveşti numai bune pentru vară.

Despre aceste trei romane am auzit numai lucruri bune, pe mine m-au atras extrem de tare datorită descrierii şi a poveştilor pe care le poartă între paginile lor. Sunt absolut sigură că  nu mă vor dezamăgi în niciun fel.      Acest roman este un cadou de la Puiu Mirela, care mi-a făcut o surpriză extraordinară. Nu am citit nimic de la această autoare, dar abia aştept să o descopăr.

Aceste trei romane sunt cadou de la Ungureanu Raluca, ca urmare a schimbului de carte organizat de grupul Prefaţă de carte şi Porţia de citit. Toate îmi fac cu ochiul, dar cel mai tare cel al lui Mary Higgins Clark, una dintre autoarele mele preferate.   
        Aceste trei cărţi minunate sunt cadou de la o prietenă foarte dragă sufletului meu, care ştia că mi le doresc extrem de tare. Sunt sigură că sunt numai bune pentru lectura de vară.

    Jane Austen este una dintre preferatele mele. Romanul este citit în limba română, însă va fi o experienţă cu totul nouă să descopăr stilul ei de scriere direct în limba engleză.
   Lisa Kleypas este întotdeauna o alegere minunată. Am celelalte volume din seria Friday Harbor traduse la noi, îmi lipsea primul volum. Prietena mea, care se face vinovată şi de prezenţa volumului de mai sus şi a acestuia, a reuşit să facă rost şi de volumul unu. Să vă mai spun cât de fericită şi de norocoasă sunt?!

 Îmi place site-ul Prinţesei Urbane, fapt pentru care abia aştept să citesc şi rândurile aşternute în paginile acestui volum… Sunt sigură că va fi o adevărată încântare pentru minte şi suflet.

Despre acest roman am auzit în mediul online, pe la bloggeri. Fiind o carte despre Bucureşti, abia aştept să o descopăr.
Stilul de scriere al lui Edgar Allan Poe m-a fascinat întotdeauna, aşa că trebuia să am acest volum de nuvele. Nora Roberts va fi numai bună pentru zilele de vară…

10 gânduri despre ”BOOKHAUL IULIE 2017

  1. Madalina Badin zice:

    Cartea Natasei Alina Culea ai sa o adori! Am citit-o și eu și pot spune că este superbă❤️
    Multe frumuseți s-au adunat pe rafturile bibliotecii tale, lectura plăcută îți doresc (referitor la cele pe care inca nu le-ai citit)!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.