10 LUCRURI PE CARE NU LE-AM FĂCUT PÂNĂ ACUM

      În blogosferă, a tot circulat în ultimul timp acest articol, care mi-a plăcut extrem de tare, pentru că te solicită să te cunoști mai bine. Așadar, iată 10 lucruri pe care nu le-am făcut până acum, dar nu zic niciodată niciodată, căci nu se știe pe viitor:

      1. Nu am vizitat Toscana

    Nu știu sigur de unde provine această obsesie a mea pentru această regiune a Italiei, dar știu că reprezintă unul dintre visurile mele cele mai dragi. Mă atrage datorită istoriei bogate și a artei, dar sunt sigură că și peisajele sunt pe măsură. Visez la acele dealuri cu chiparoși, sunt sigură că e un loc în care poți cu ușurință să te pierzi în mulțime și să uiți de toate… plus, să trăiești experiența Italiei veritabile.

      2. Nu am mâncat nimic preparat cu gândaci sau șerpi

Și nici nu cred că voi testa vreodată acest lucru. Îmi sunt încă vii în memorie mirosurile care veneau din camerele de cămin ale studenților vietnamezi și, deși am fost invitată de foarte multe ori să gust, miresmele m-au împiedicat întotdeauna să mă apropii de așa ceva și să îmi lipsească orice fel de curiozitate pentru a gusta.

     3. Nu am sărit cu parașuta/parapanta și nici nu am făcut bungee jumps

     Dar nici nu cred că aș spune nu. Sunt amatoare de senzații tari și de experiențe noi și cred că aș trece peste orice fel de temere doar pentru a putea privi totul de la o anumită înălțime, plusă că aceste acțiuni cred că au o extrem de mare forță eliberatoare (chestia asta mi-a rămas în minte de când am citit „Adulter” de Paulo Coelho).

     4. Nu am ajuns în deșert

   Unul dintre visurile mele este acela de a avea experiența deșertului, cu zilele de foc și nopțile de gheață. Cred că gândul meu se îndreaptă mereu spre acele nisipuri roșiatice din Sahara algeriană…

     5. Nu am văzut Delta Dunării și nici nu am gustat mâncarea pescărească

    Da, știu, rușine să îmi fie… Voi ajunge mai mult ca sigur într-o zi și voi trăi în cort, undeva, în curtea unui localnic, voi merge pe fluviu pentru a vedea flora și fauna și voi gusta din minunatele bucate locale… Promit!

     6. Nu am purtat lentile de contact

    Îmi place efectul acestora la alții, însă îmi este teamă să le port, deși am ochelari de la 14 ani. Mi se pare că riscurile pe care le implică (de infecții și bacterii) sunt mult prea mari față de avantaje…

     7. Nu am învățat să înot

     Îmi place apa la nebunie, îmi plac valurile mării, mă avânt în apă destul de departe, deși nu știu să înot încă… Nu am avut unde să învăț. Am crescut lângă râu, dar nu era așa de mare ca acum… Dar sper că o voi face într-o zi, este unul dintre visurile mele tainice. 

     8. Nu am făcut școala de șoferi

    Îmi plac mașinile, mi-a plăcut întotdeauna să învăț legile de circulație, însă, nu am dat niciodată de carnet, deși întreaga familie, ba chiar și prietenii insistă să o fac și, recunosc, uneori mi-ar fi chiar de folos, nu aș mai depinde de alții pentru chestiunile mele.

     9. Nu am călărit niciodată

     Nu îmi este frică, doar cred că nu am avut ocazia până acum (nu știu, am în minte doar Black Beauty când mă gândesc la asta).

     10. Nu m-am urcat în roata cea mare din parcul de distracții

    Îmi place să merg în parcul de distracții, însă, nu știu, mi-a fost teamă de roata aceea mare, care este atracția acestuia de obicei. Nu o să zic nu, pentru că fratele meu m-a convins să urcă în London Eye, ceea ce e tot un fel de roată mai mare…
Dacă v-a plăcut acest tag, puteți să îl preluați.
Sursă fotografii: internet

8 gânduri despre ”10 LUCRURI PE CARE NU LE-AM FĂCUT PÂNĂ ACUM

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.