THE SUMMER READER BOOK TAG

Sursa: internet     Amvăzut acest tag mai cu seamă în vlogosferă și, pentru că mi-a plăcut ideea extrem de tare, am ales să răspund și eu cerințelor. Vara se apropie de final, dar aceasta nu ne împiedică deloc să continuăm să visăm.
Limonadă – o carte care la început ți-a lăsat un gust amar dar care pe parcurs s-a îmbunătățit
     Romanul „Caraval” de Stephanie Garber. La început, acțiunea nu m-a prins deloc, mi s-a părut mult prea statică și clișeică. Apoi, imediat cu intrarea în lumea Caravalului, se creează o lume de basm, feerică și atât de mirifică, încât nu mai vrei să lași cartea din mână.
            
Soare – o carte care te-a făcut să zâmbești dincolo de comparație
În ultimul timp, am citit doar cărți sensibile, care mai mult m-au făcut să plâng decât să râd. Însă, romanul care m-a făcut să râd cu lacrimi, datorită personajului principal și al modului în care acesta reacționează în situațiile prin care trebuie să treacă este „Doamna cu umbrela neagră” de Mary Balogh.


Flori tropicale – O carte a cărei acțiuni este plasată în altă țară.
Aici nu voi alege o singură carte, pentru că îmi vin în minte două romane ale aceleiași autoare, prin intermediul cărora călătorești în locuri extrem de diverse ale lumii și te îndeamnă la visare. Este vorba despre „Mănâncă, roagă-te, iubește” și „Și am spus da” de Elizabeth Gilbert, ale căror fire narative te poartă prin Italia, India, Indonezia, Bali și chiar America.

Iarbă verde – Un personaj plin de viață care te-a făcut, de asemenea, să zâmbești
Aici, voi alege romanul „Strada iubirii” de Lisa Kleypas, datorită personajului Lucy Marinn, care crede în acea dragoste fără margini, care să te determine să renunți la tot, și reușește să evite problemele transformându-le în diverse obiecte, prin intermediul sticlei. 
          Umbra copacului- o carte care are un personaj misterios
Aici, aleg cu siguranță „Hoțul de cărți”  de Markus Zusak, datorită personajului narator, misterios și inedit în același timp: Moartea.
Sursa: internet
 

Pepene verde – o carte cu multe secrete suculente
Aleg, bineînțeles, „Spune-mi cine sunt”de Julia Navarro, pentru că aduce în prim plan lumea spionajului și a agenților secreți.

Pălăria de soare – o carte cu un univers vast, imens
„Prin cenușă de visuri” de Oana Arion. În acest volum, Victoria Grey, Stăpâna Argintului, se întoarce în Spania anului 1757, apoi călătorește în căutarea iubitului său din prezent, Arrio, ajungând chiar și pe mare și întâlnindu-se cu pirații. Să nu mai spun că aflăm destul de multe secrete…

Nisipul de pe plajă- O carte care a fost cam seacă și cu o acțiune subdezvoltată
„Oamenii fericiți citesc și beau cafea” de Agnés martin-Lugand. Știu, este un roman pe placul celor mai mulți dintre voi, însă a fost o adevărată dezamăgire pentru mine. Mi s-a părut că, de la jumătatea cărții, acțiunea este oarecum forțată.


BBQ – Alege o carte în care un personaj a fost caracterizat drept o „bucată”
Aici, chiar nu îmi este greu să aleg: „Pe strada Londra” de Samantha Young, datorită personajului Cameron McCabe… Cei care ați citit, știți cu siguranță la ce mă refer…

Dacă v-a plăcut acest tag, îl puteți prelua.

8 gânduri despre ”THE SUMMER READER BOOK TAG

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.