BOOKHAUL AUGUST 2017

      Toamna se numără bobocii, iar, în cazul meu, cărțile adunate de-a lungul lunii august. Am încercat să nu mai achiziționez atât de multe, pentru că se tot strâng teancuri și nu apuc să citesc tot. Luna care tocmai s-a încheiat am cumpărat   27 de cărți, care mi-au bucurat sufletul, mai ales că sunt și multe cărți ale autorilor români. 
   
    Așadar, cărțile cumpărate sunt următoarele:
      
     Nu știu dacă aceste romane sau cele mai recente achiziții de la editura Quantum Publishers m-au bucurat cel mai tare. Sunt titluri pe care mi le doream de extrem de mult timp, am auzit numai lucruri bune despre ele.
   
     Acestea sunt romane mai ales pentru vremea ploioasă sau mai rece, pentru că întotdeauna au darul de a îmi bucura chiar și cele mai posomorâte zile. Sunt iubiri de poveste și cărți romantice, care mă deconectează de la tot întotdeauna.
    Guy de Maupassant este unul dintre autorii mei preferați din literatura franceză, iar acest roman nu îl știam. La fel pot spune și despre Amanda Quick, al cărei stil de scriere îmi place foarte tare. 
  
    Aceasta este o carte de colorat pentru adulți care, pe lângă paginile de colorat, are și sfaturi practice pentru fiecare zi. Nu am colorat încă nimic, dar urmează, mai ales că această activitate are nenumărate beneficii, după cum v-am spus aici.
    Îmi doresc de foarte mult timp să încep această aventură creată de Diana Gabaldon, mai ales că este vorba despre călătorii în timp. Primul volum îl aveam deja de mai mult timp, luat la un preț bun de pe targulcartii.ro. Luna trecută am achiziționat volumul 2 și cele două cărți care alcătuiesc volumul trei al seriei.
     Acest roman mi-a făcut cu ochiul încă de când a apărut. Pare a fi pe placul sufletului meu.
     Romanul lui Julian Barnes este cadou de la Diverta și m-a bucurat foarte tare, pentru că îmi place foarte tare cum scrie acest autor.
     Acestea sunt romane pe care le aveam pe lista de lecturi, mi le-am dorit din tot sufletul și abia aștept să le citesc.
     Acestea sunt cele mai noi achiziții, însă și unele dintre cele mai dragi. Nu citesc SF de felul meu, dar volumul Liviei Furia mă atrage spre el, nu mă întrebați de ce, că nu știu să vă răspund. Cât despre romanul lui Theo Anghel, trebuia să îl am, completează seria „Am murit, din fericire”.
      Voi ce cărți v-ați mai cumpărat în ultimul timp? Ce ați citit de pe lista mea? Aștept impresii dacă ați făcut-o.

16 gânduri despre ”BOOKHAUL AUGUST 2017

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.