COLABORARE NOUĂ: LIBRIS.RO

    V-am spus deja că luna noiembrie a început cum nu se poate mai bine, la mine în suflet s-au strâns extrem de multe bucurii. Libris este un site de unde comand întotdeauna cu cea mai mare încredere, pentru că am găsit mereu profesionalism, respect pentru clienții săi, onorarea la timp a ofertelor, noutăți literare și multă seriozitate. M-am bucurat enorm când au acceptat să colaborăm, mai ales că îmi doream din tot sufletul. 

    Am primit două minunății de cărți, pe care le aveam pe lista mea de dorințe de extrem de mult timp. Abia aștept să le aflu poveștile! Una dintre ele este despre eleganță și stil, despre aristocrația anilor 1950 și parfumuri irezistibile, iar cea de a doua are romantism și suspans, plus un loc pe care îmi doresc să îl vizitez: Italia. Nu mai lungesc vorba și vi le arăt și vouă.


    Văzusem acest roman pe multe bloguri, mi se pare un roman despre o femeie puternică, despre artă și rafinament, la care se adaugă locul de care m-am îndrăgostit anul trecut: Londra.


    Vise spulberate are o copertă care te îndeamnă la visare. Să mai spun Roma, multiplele fațete ale iubirii scoase la lumină și unele umbre întunecate ieșite la iveală?! 

      Abia aștept să le citesc și vă invit și pe voi să vizitați site-ul. Veți găsi mereu prețuri avantajoase, oferte, iar la comenzi de la 30 de lei în sus, și transport gratuit. Zilele acestea aveți oferte de neratat, printre care
Mulțumesc, Libris

6 gânduri despre ”COLABORARE NOUĂ: LIBRIS.RO

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.