BOOKHAUL DECEMBRIE 2017

      
      Nu am mai făcut un bookhaul pe blog, din simplul motiv că în ultimele luni am tot cumpărat cărți, cam fără măsură, și oarecum îmi era teamă și să le prezint. De ajuns că le vedeam scrise negru pe alb în agenda mea în care îmi organizez lucrurile 🙂 Am tot zis că mă voi abține de la cumpărături și, oarecum, am făcut-o în decembrie, când am înjumătățit numărul achizițiilor (iar unele sunt cadouri, ceea ce chiar nu e rău 🙂 ) Au fost 25 de cărți în total, ceea ce, pentru mine, care ajung la un număr clasat undeva între 40 și 50+, e bine, credeți-mă pe cuvânt. Nu mă înțelegeți greșit, voi mai cumpăra cărți, doar că încerc să citesc ceea ce am deocamdată și abia apoi să mai îmi cumpăr și altceva (nu știu cât timp voi rezista, e un mare mister chiar și pentru mine 🙂 ). 
    În rândurile de mai jos, vă voi prezenta achizițiile lunii decembrie, sunt doar cărți pe care mi le doream extrem de tare…
     Cartea Cassandrei Clare trebuia să o am, nu am citit încă volumul întâi, dar îmi place ca, atunci când o voi face, să am inima împăcată pentru că am și continuarea acasă și nu stau să aștept nu știu cât timp. 
   Antologia de povești crăciunești este citită deja și o recomand cu drag oricui își dorește magia acelor povești cu iz de trecut.


       Cărțile lui Matt Haig sunt deja citite și îmi place extrem de tare stilul lui. Abia aștept să descopăr și „Umanii”. Cele două volume ale Victoriei Aveyard se aflau de mult timp pe lista mea de dorințe și am profitate de niște reduceri de pe elefant pentru a le avea și acasă. Arată extraordinar și m-am îndrăgostit de ele numai privindu-le! ❤ 🙂
       De la Kathy (Love books) am avut am avut o surpriză extraordinară. Trebuia să primesc doar cartea călătoare de pe grupul ei, însă ea mi-a trimis cadou cartea Natașei Alina-Culea, „Lupii trecutului”, un roman pe care abia aștept să îl descopăr. Era de foarte mult timp pe lista mea de dorințe.
  
     De Secret Santa organizat pe grupul Ancăi am primit acest roman în două volume al lui Thomas Mann, pe care chiar nu îl aveam. Timp să fie, căci va intra în planurile mele de lectură pe anul în curs.
      De la Kathleen Tessaro citisem „Colecționara de parfumuri interzise” și mi-a plăcut stilul său extrem de tare, așa că trebuia să am acest roman neapărat. Pe Elif Shafak o ador, cum am văzut această carte nouă, a trebuit neapărat să o am.
      Văzusem aceste două romane recenzate pe pagina Ancăi și am simțit că trebuie să fie ale mele. Au ca subiect rasismul și problema negrilor din America, fapt care mă interesează. 
    De la Nieves F. Joy am primit acest cadou minunat. Romanul e citit și e unul de suflet pentru mine, dar sunt sigură că voi reveni la el din când în când.
     Din excursia de la Brașov m-am întors cu acești noi prieteni. „Origini” este cadou de la tatăl meu și cred că este cea cu privire la care sunt cea mai curioasă.
     Eram extrem de curioasă de stilul lui Jeanette Winterson, pe care l-am descoperit abia acum și îmi place. Romanul, recunosc, l-am ales după copertă 🙂 
     În urma concursului organizat de Rândurile Evei în colaborare cu Andres, am câștigat acest roman în format pdf. Nu l-am citit încă, dar sunt extrem de curioasă cu privire la el.
     Ultima comandă dată pe anul 2017 mi-a adus aceste minunății. „Dincolo de Nil” trebuia să îl am, iubesc Egiptul. De „Dulciuri amare” nu știam, dar am aflat de la Cititor Necunoscut și mi-am dorit-o, iar cartea lui John Greene era prezentată de Irina Stoica, de la Irina Citește și pur și simplu 
m-am îndrăgostit de acest roman.
     La concursul organizat pe pagina doamnei Dănilă, am câștigat acest roman minunat. Nu am apucat să îl citesc încă, dar o voi face în curând. 
  
      Normal, când am dat această comandă, voiam să cumpăr doar carte lui Joan D. Vinge, pe care o recenzase într-un mod absolut minunat Cătălina, însă și celelalte două mi-au făcut cu ochiul, așa că am luat tot 🙂

     Pe lângă cărți, în decembrie am primit și niște chestii random extraordinar de minunate, pe care am vrut neapărat să le menționez și aici (au legătură tot cu cititul).


Aceste semne de carte sunt hand made, făcute de domana Porumb Nela și sunt printre preferatele mele.
 
Aceste minunății de semne de carte sunt primite cadou în urma concursului de 7000 de abonați organizat de Cătălina, de la Porția de citit.

   Cana este primită cadou de la părinții mei și este preferata mea, cred că numai în ea am băut atât cafeaua, cât și ceaiul. E superbă, are cărți, pisici, câini, exact ce îmi place mie mai tare.

Gata, acestea au fost achizițiile lunii decembrie. Care au fost achizițiile voastre la final de 2017?

6 gânduri despre ”BOOKHAUL DECEMBRIE 2017

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.