BOOKHAUL IANUARIE 2018

     Eu tot zic că mă abțin și că nu mai cumpăr deloc cărți o perioadă, cel puțin până în momentul în care reușesc să citesc unele dintre cărțile pe care rafturile mele arhipline le au deja. Chiar mă străduiesc, vă jur… În luna ianuarie, chiar reușisem în prima parte a acesteia, dar apoi așa au explodat ofertele pe site-urile de cărți și așa de multe librării mi-au ieșit în cale, încât nu am mai putut. Creierul meu striga mereu „Haide, cumpără! Pe bune acum, cât o să te mai abții?? Haide, bucură-ți sufletul! Știu ca vrei!” Acum, dacă până și creierul a fost de acord cu mine, spuneți voi, cum era să mă mai abțin?! Totuși, ceea ce am încercat să fac diferit, a fost să și citesc din ele. Mă uit la acele amintiri de pe Facebook și sunt multe cărți pe care le-am cumpărat anul trecut și încă sunt necitite. Anul acesta va fi diferit. Promit!
      În luna ianuarie, am strâns 23 de cărți, 23 de minunății care mi-au vrăjit sufletul. Câteva sunt primite și cadou, așa că pot să mai scad puțin din vina ce îmi apasă pe umeri… Câteva, dar tot e bine pentru mental 🙂 Bine, față de cele 40-50 de cărți pe care le adunam lunar, acestea sunt o nimica toată aș zice eu. Cred că sunt pe drumul cel bun până la urmă…

Așadar, dacă sunteți curioși, vă arăt iubirile mele ❤ 🙂


     Anca de la Anca și cărțile mi-a bucurat începutul de ianuarie și, deși nu mai era Crăciunul, eu așa am simțit. Cărțile arată pur și simplu grozav, iar Faulks este unul dintre autorii mei preferați. Nu am citit încă romanele, dar abia aștept.

     Cărțile lui Marius Albert Neguț erau 0 prioritate pentru mine, aflându-se de extrem de mult timp pe lista mea de dorințe. Le-am văzut pe Libris și ale mele au fost. 

     Cele trei frumuseți de mai sus le-am găsit la prima librărie fizică întâlnită în ianuarie. Nu știu mai nimic despre ele, însă mi-au făcut cu ochiul și le-am adus acasă. Le voi lăsa să mă surprindă.

     De Philippa Gregory am auzit în cadrul comunității Booktube și titlul acela cu zâne m-a făcut curioasă. „Femei care aleargă cu lupii” este despre femei puternice, cred că va fi potrivită pentru luna martie, luna femeii.

     De cele trei cărți am tot auzit, numai lucruri bune în general, suficient cât să devin extrem de curioasă și să le vreau acasă.

     Chiar dacă nu sunt încă sigură că îmi place stilul autoarei, această carte mi-a părut magică. Am început deja să o citesc și până acum îmi place.

     Acest volum de teatru mi-a fost oferit spre recenzare de către autor și chiar mi-a plăcut foarte tare. V-am vorbit deja despre el pe blog zilele trecute.

     Din Brașov, de la librăria Rallu, nu am putut pleca cu mâna goală. De cărți citisem pe bloguri. Despre „Millarepa” v-am vorbit deja și știți cât de tare mi-a plăcut.

     De această autoare, nu am citit nimic până acum, dar eram extrem de curioasă. Îi va veni extrem de repede rândul la citit.


     În ultima zi de ianuarie, au sosit aceste thrillere, ce par a fi minunate. Am citit deja cărticica lui Flynn și mi-a plăcut deosebit de tare. Restul, vor ajunge extrem de repede pe noptieră, sunt convinsă, pentru că misterele și adrenalina îmi plac la nebunie.

     Voi ce cărți v-ați achiziționat în luna ianuarie? Pentru februarie, chiar mi-am propus să fiu mai cumpătată. Scriu aici, că poate astfel îmi și iese 😀

Un gând despre ”BOOKHAUL IANUARIE 2018

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.