BOOKHAUL LUNA APRILIE

     Fericirea mea e în cărți, așadar, nu se poate să nu adaug noi cărți în bibliotecă lună de lună… Acum, mă abțin un picuț, este un fel de provocare pentru mine, însă aceasta este deja altă poveste.
      Luna aprilie este luna în care am venit pe lume, este o lună care mă bucură întotdeauna, pentru că aduce trezirea la viață a naturii și pot sta mai mult pe afară, lucru căruia îi duc dorul în timpul lunilor friguroase. 
       Pentru că a fost ziua mea de naștere, am primit și multe cărți cadouri de la oameni dragi, cărora nu le voi putea mulțumi niciodată îndeajuns pentru că îmi sunt alături în mod necondiționat. De asemenea, am adăugat și eu ceva cărți în bibliotecă, nu foarte multe, comparativ cu alte luni, dar pur și simplu nu m-am putut abține. Am adunat cinzeci și nouă de cărți noi în luna aprilie și încerc să citesc din ele până la viitoare achiziții.


     De la Kathy am primit această minunăție, fapt care m-a bucurat nespus. Nu am citit încă romanul, dar cred că îmi va fi pe plac. Mulțumesc din suflet, draga mea! 

    Alături de cartea călătoare „Cum să fii bun” de la mine de pe grup, am primit o minunăție de carte de la Andreea, un roman marca Nora Roberts, pe care abia aștept să îl descopăr: „Soarele nu apune niciodată”. Mulțumesc, Andreea!


    De la doamna Mariana Mari, am primit aceste trei minunății care încă tronează pe biroul meu, sperând că voi ajunge să le citesc cât de curând posibil. „Zaraza” a fost cea mai mare bucurie dintre toate, pentru că mi-o doream de extrem de mult timp.


     Anca de la Anca și cărțile este unul dintre oamenii minunați care mi-a făcut luna mai frumoasă, cu toate aceste minunății. Nu am citit romanul încă, dar până se termină primăvara sper să îmi pregătesc sufletul pentru el.


    Geo de la Just Reading my Books mi-a oferit această frumusețe de carte. Nu știu nimic despre ea, dar are o copertă care vorbește de la sine și abia aștept să ajung la ea.


     Autoarea Alina Cosma mi-a oferit aceste șase cărți spre recenzare și abia aștept să le descopăr. Mi-ar plăcea ca ziua să aibă mai mult de 24 de ore pentru a reuși să citesc tot ceea ce îmi propun. Toate romanele au niște coperți minunate. Am citit „O singură minune”, roman care transmite extrem de multe emoții, chiar sunt curioasă cu privire la celelalte cinci.


      Aceste trei cărți nu erau în plan, însă, am fost în excursie în Brașov și am ajuns să le achiziționez datorită doamnei de la librărie, care vorbea cu o atât de mare pasiune despre ele. Acum, ce-i drept, arată minunat, nu le-am citit, dar sper să ajung cât mai repede la ele.


    „Scrisorile din insula Guersney” a fost primită de la Libris. Am citit-o și mi-a încântat sufletul, este o carte special creată pentru iubitorii de lectură.


     Adriana de la Prefață de carte m-a bucurat cu aceste frumuseți. Abia aștept să ajung la ele. Mulțumesc din suflet, draga mea! 


    Pe aceste patru minunății mi le-am achiziționat de pe Libris. Cartea lui Regardie a fost cadou și am citit-o, la fel am citit și „Dragonul de gheață”, prima mea întâlnire cu autorul. Celelalte două își așteaptă cuminți rândul la citit.


    Elefantul a venit cu aceste trei minunății. Iubesc coperțile lor și par a fi pe sufletul meu. Nu știu când voi ajunge la ele, dar sper să fie cât mai curând.


    Am văzut cartea Sandei Nicola peste tot, trebuia neapărat să o am, să o descopăr, să o devorez…


    Aceste trei romane aduc în discuție războiul dintre Nord și Sud, tematica sclavilor negri… Nu mai trebuie să vă spun de ce mi le-am dorit.


    Elefantul a avut reduceri mari, iar eu nu m-am putut abține. Toate aceste cărți s-au lipit de mine. Am citit de aici doar „Povești de seară pentru fete rebele”, volum pe care vi-l recomand din tot sufletul.


    Cărțile de mai sus sunt rezultatul reducerilor de pe Libris. Cartea Tatianei mi-a fost recomandată pe pagină, va urma foarte curând la citit.


     Mi-am dorit extrem de tare aceste romane. 


    Reducerile de pe Elefant și Libris mi-au adus zece cărți spre finalul lunii: „Like” (nu am citit nici „Hyge”, dar trebuia să o am neapărat), „Linia frumuseții” (îmi place colecția și coperta este excepțională), „Drumul de Iad” (este acel roman încărcat de emoții), „Mecanica inimii” (un roman comparat cu „Micul Prinț”, pe care mi-l doream de extrem de mult timp), „Pe aripile vântului” (pentru că aveam nevoie și de varianta nouă a acestui roman), „The Lake House” (pentru că e Kate Morton și era la sub 10 lei), „Când o lume întreagă ne desparte” (o ficțiune istorică), „Misterul de la London Eye” (pentru că e colecția neagră), „Casnica” (despre care am auzit multe lucruri bune) și „Băiatul Echo” (pentru că e Matt Haig).

     Acestea au reprezentat nebuniile mele din luna aprilie. Voi ce cărți v-ați achiziționat?08 gânduri despre ”BOOKHAUL LUNA APRILIE

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.