JURANAL DE CITITOR: CE AM CITIT ÎN LUNA IULIE

    În luna ce tocmai s-a încheiat, nu am citit foarte mult, s-au strâns doar șapte romane, însă am avut parte de clipe minunate alături de oameni dragi, un adevărat balsam pentru suflet, ceea ce m-a bucurat nespus. Uneori, este nevoie să iei o pauză de la tot și doar să te înconjori de persoane frumoase, care să te facă să uiți de toate.
     În iulie, am citit următoarele titluri, pe care le voi afișa în ordinea citirii lor:

      Am început luna cum nu se poate mai bine, cu o carte dintr-o serie de suflet: „Dincolo (Am murit, din fericire! #3)” de Theo Anghel. M-a surprins prin intermediul lumii create, un fel de increat, unde cel mai puternic supraviețuiește. Abia aștept să văd ce anume ne pregătește autoarea în ultimele două volume ale seriei.

     Am continuat cu volumul doi din „Cronicile Wardstone – „Blestemul Vraciului” de Joseph Delaney, care a reușit să mă surprindă și să mă înspăimânte. Mi-au plăcut accentele gotice și m-a încântat modul în care se dezvoltă Thomas și Alice.


     Îmi doream de foarte mult timp să citesc „Jurnal de librar” de Anca Zaharia , iar luna aceasta i-a venit în sfârșit rândul. A fost sursa mea de amuzament și bună-dispoziție.


    M-am întors spre Lisa Kleypas, citind romanul „Golful dragostei”, care mi-a adus extrem de multă magie în suflet și m-a făcut să cred în puterea dragostei, care este capabilă să treacă peste orice.


     Luna aceasta am descoperit-o pe Ana Mănescu prin intermediul volumui „Sinuciderea Ielelor”.  M-a încântat prin reinterpretarea basmelor și prin oralitatea stilului, fapt care îi asigură autenticitatea.


     Spre sfârșitul lunii, am terminat de citit „Până la sfârșitul timpului” de Raluca Alina Iorga. Romanul mi-a schimbat percepțiile asupra istoriei, în general, și asupra modului de a îl percepe pe Vlad Basarab în particular.


     Am încheiat luna cu un roman profund, ce cuprinde povești de viață și o istorie a Palestinei: „Albastrul dintre cer și ape” de Susan Abulhawa.

     Cartea lunii este „Până la sfârșitul timpului” de Raluca Alina Iorga, urmată de „Dincolo” de Theo Anghel și de „Albastrul dintre cer și ape” de Susan Abulhawa.

10 gânduri despre ”JURANAL DE CITITOR: CE AM CITIT ÎN LUNA IULIE

  1. Eva Ancuta Hamza zice:

    Ai citit carti frumoase, din cate se vede. La mine, luna iulie nu a fost prea bogata in lecturi si tare am impresia ca nici august nu va fi mai buna din punctul asta de vedere. Dar recuperez eu, cand voi reveni cu forte proaspete.

    Apreciază

  2. andi andrei zice:

    „Doar” 7 romane? :)). Dar care era media ta într-o lună? Și eu am pe listă seria Wardstone, luna trecută am citit ultima parte din trilogia omului arămiu – Robin Hobb ( Destinul Bufonului), Carrie – Stephen King și Aleasa Dragonului de Naomi Novik ( pe asta o citesc în continuare).

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.