O LUME ÎNTREAGĂ E ÎN FAȚA TA… DOAR TREBUIE SĂ O DESCOPERI!

     Avem tendința de a ne pune singuri piedici în calea fericirii noastre… Continuăm să ne împiedicăm de obstacole invizibile, pe care chiar mintea noastră le creează, ne cramponăm în reguli și norme inutile, pe care singuri ni le creăm și preferăm să trăim cu ele, în loc să ne deschidem sufletul spre împlinirea propriilor noastre visuri, în loc să ne deschidem aripile cu care cu siguranță că ne-am născut pentru a ținti cât mai sus, cât mai departe de punctul central în jurul căruia ne învârtim…

    Nu avem curajul de a fi noi înșine, ne temem de ceea ce vor spune persoanele din jurul nostru, de ceea ce vor crede despre noi, de judecățile lor de valoare, de faptul că nu vom fi înțeleși și, prin urmare, puși la zid. Nu este un perete real, este unul creat de mintea umană, dar are darul de a ne opri din zborul nostru spre înalturi mai tare decât unul care chiar apare în fața noastră. Ne e greu să ieșim din zona de confort și să ne dezvăluim în față lumii așa cum suntem cu adevărat, cu interiorul nostru neprotejat de mii de filtre, de limitele pe care societatea sau chiar noi înșine ni le impunem.

     Uităm de aripile cu care ne-am născut, o facem mult prea des și nu mai apucăm să ne bucurăm de adevăratele plăceri, de ceea ce ne bucură sufletul. Refuzăm să aruncăm armurile la pământ, să ne lăsăm scuturile și să strălucim, să fim cine ne dorim să fim, să ne facem viața așa cum ne dorim, lăsând deoparte canoanele mult prea des folosite ca scuză pentru slăbiciunea noastră.

     Amintește-ți întotdeauna că ești aici, pe Pământ, pentru un timp limitat și că momentul acela potrivit nu va veni niciodată atât timp cât îți îngropi capul în nisip asemeni struțului! Ai curajul de a te privi în primul rând pe tine, până în adâncul sufletului, și de a străluci cu putere! Ai curajul de a fi tu, indiferent de ceea ce spune lumea din jur și de limitele pe care aceasta ți le impune! Ești minunat, ești puternic, poți face tot ceea ce îți propui, poți ajunge în zări de alabastru, doar să vrei. O lume întreagă e în fața ta, se deschide asemeni aripilor unei păsări, se întinde cu tentacule nebănuite, doar fă primul pas. Du-te acolo unde simți că trebuie să fii, fă ceea ce trebuie să faci pentru a fi fericit și mulțumit cu tine! Lumea are o infinitate de posibilități și nuanțe de tot felul, lasă-le să te absoarbă! Fii liber, lipsit de fricile de zi cu zi!

2 gânduri despre ”O LUME ÎNTREAGĂ E ÎN FAȚA TA… DOAR TREBUIE SĂ O DESCOPERI!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.