GÂNDURILE POZITIVE – POARTA CĂTRE O VIAȚĂ FERICITĂ

       De multe ori, ne mirăm că nu atragem asupra noastră ceea ce ne dorim, chiar dacă ne-am gândit la acele chestiuni neîncetat și am muncit pentru a ne îndeplini dorințele. Adevărul este că atragem în viața noastră doar ceea ce gândim, doar ceea ce considerăm că este real și putem vizualiza, devenind aproape palpabil. Suntem ceea ce gândim, nu ceea ce ne dorim, iar de cele mai multe ori ne punem piedici singuri în îndeplinirea celor mai tainice visuri. Vrem, dar, în același timp, ne spunem că nu putem avea acel lucru, ca nu putem ajunge într-o anumită situație, că ne urmărește ghinionul, că sigur se va întâmpla ceva care nu va face lucrurile să se aranjeze așa cum ne dorim. Practic, acestea sunt gânduri care transformă totul într-un eșec și ne arată ca mai avem de lucrat la încrederea în sine. Suntem primii care de îndoim de noi și de puterile noastre, iar aceste moduri de a face lucrurile ne conduc exact în acel punct de care ne temeam și de care fugeam.
        Întotdeauna, ar trebui să păstrăm o gândire pozitivă indiferent de situația în care ne aflăm. Știți cum se spune, după orice furtună răsare soarele și o face strălucind cu încă și mai multă putere. La fel se întâmplă și cu căzăturile, sunt doar puncte care ne ajută să devenim mai puternici. Principalul este să rămânem optimiști, să credem în noi și în forțele proprii. Doar noi avem putere asupra noastră, iar în fiecare zi ar trebui să repetăm un fel de mantre. Acestea se schimbă de la situație la situație și de la om la om. Putem să ne spunem că suntem frumoși, că suntem de succes, că suntem demni de iubirea celor din jur, că putem face tot ceea ce ne punem în minte, că avem tăria de a trece peste orice încercare… Totul depinde de ceea ce credem adânc în sufletul nostru, iar pozitivismul întotdeauna aduce cu sine lucruri bune. 
       Trebuie să învățăm să ne încurajăm singuri, să ne spunem lucruri frumoase, să ne vedem acolo unde ne dorim să fim, să ne vizualizăm deja acolo și să ne imaginăm ce anume am face în situația respectivă. Când îți dorești ceva cu adevărat și inima ta tânjește după acel ceva, întreg Universul conspiră pentru îndeplinirea lui. Trebuie doar să crezi din tot sufletul. Nu uita: nimic nu este imposibil atât timp cât ai curajul de a face primul pas!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.