DECEMBRIE, BINE AI VENIT!

       Iată că luna decembrie și-a făcut apariția și a adus odată cu ea aer rece, fulare, căciuli și mănuși strălucind în vitrine. Însă, mai presus de atât, decembrie e menită să aducă mai multă căldură în inimile fiecăruia, mai multă iubire, mai multe zâmbete, mai multă apropiere, mai multă bunătate. Pentru a rezista frigului, trebuie să ne încălzim, în primul rând sufletele.
      E momentul să ne detașăm de propriile ego-uri, să ne apropiem de ceilalți, să dăruim, să aducem zâmbete celor din jurul nostru. 
       E momentul să credem în fapte, iar nu în cuvinte, căci cele din urmă sunt doar fluturi meniți să trăiască o zi, după care se risipesc în vânt, asemeni baloanelor de săpun.
         E momentul să lăsăm vanitățile și orgoliile deoparte și să vedem dincolo de propriul nas, să răspundem mai tare nevoilor celor de lângă noi, să fim mai receptivi la tot ceea ce ne înconjoară și să nu mai trecem peste oricine și peste orice pentru a ajunge noi mai sus pe scara ierarhică. Nu este important să fii sus, ci să fii bun și tolerant, să ai capacitatea de a ajunge acolo alături de celălalt. Importantă este liniștea sufletească.
         E momentul să ne trezim mai tare la viață, să ne urmăm sufletele, să ne ascultăm mai tare inimile și să ajungem să ne îndeplinim legenda personală, pentru că doar astfel vom fi fericiți. Trebuie să lăsăm toate anxietățile și fricile să zboare, pentru a ne elibera de toate temerile și a fi mai temerari, mai dornici să ajungem acolo unde ne-am propus. Nu uitați:

       „Fiecare zi pare prea scurtă pentru toate gândurile pe care le gândesc, pentru toate plimbările pe care vreau sa le fac, pentru toate cărțile pe care vreau să le citesc și pentru toți prietenii pe care vreau să îi văd.” (John Burroughs),

          de aceea, profitați de orice clipă, de orice moment și faceți-le să conteze!
        Cu toate că vremea de afară nu ne mai încălzește, vă doresc să vă fie cald și bine în casă și în suflet!
       Să ne bucurăm de încă o lună pe care să ne-o facem cât putem de frumoasă! Să ne bucurăm că suntem bine alături de cei dragi!
      Să iubim, să muncim și să facem tot ceea ce ne învăluie sufletul în armonie!

Vă doresc să aveți parte de o lună de poveste, care să vă adune laolaltă visele și să le transforme în realitate, o lună care să vă reamintească de toate lucrurile frumoase, de ceea ce vă face plăcere, de ceea ce vă schimbă atitudinea!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.