FLORIN BUHARU: ÎNVIEREA – CARTEA ÎNTÂI DIN SERIA VÂNĂTORII PROSCRIȘI – PREZENTARE DE CARTE

        Anul 2019 a adus o schimbare în ceea ce privește parcursul meu profesional și am acceptat o nouă provocare, aceea de a fi editor al editurii Celestium. Primul meu proiect, care îmi este extrem de drag, vă așteaptă să îl descoperiți. Va fi curând disponibil pentru precomandă pe site-ul editurii. Autorul, Florin Buharu, m-a surprins prin forța scrierii și prin puterea imaginației. Aduce în prim-plan o lume dominată de forțe nebănuite, care au stat ascunse, într-o stare latentă, mii de ani. Lucien Meistars este un personaj masculin extrem de puternic, care ajunge să își accepte destinul, în ciuda tuturor piedicilor ce i-au ieșit în cale și a vârstei fragede. De el și de prietenii săi depinde soarta tuturor oamenilor. Abia aștept momentul în care veți ajunge și voi să faceți cunoștință cu acest nou univers literar, să vă afundați în legendele despre Vânătorii Proscriși și să descoperiți tainele necromanției. 

              Despre ce este vorba în cartea întâi a seriei „Vânătorii proscriși” – „Învierea”:

     Cinci artefacte. Cinci tineri. Cinci destine care se contopesc, devenind unul singur.

       Cinci adolescenți obișnuiți sunt aruncați într-o lume întoarsă cu susul în jos, în care tot ceea ce părea imposibil devine posibil, iar creaturile mitologice renasc chiar de sub ruinele ascunse ale orașului natal. Totul se schimbă pentru ei în momentul în care spiritele celor trecuți în neființă încep să umble libere printre ei. Ei sunt cei care au răscolit o lume a umbrelor ce a stat într-o stare latentă timp de mii de ani. Acum, coșmarurile prind viață și împânzesc Amherstul. Iar ei trebuie să oprească totul, indiferent de prețul ce trebuie plătit. Totul se transformă într-o luptă pentru supraviețuire, iar viitorul pare sumbru.

          În timp ce frica și întunericul amenință să îi împresoare, ei trebuie să-și dea seama de unde a început totul și cum ar putea opri o posibilă înviere a silfidelor, ielelor, zeilor și zodronilor. Ei sunt cei aleși, Vânătorii Proscriși care trebuie să salveze lumea de la un colaps iminent. 

      Fiți pregătiți pentru o lume în care creaturi nebănuite luptă pentru putere, unde nu există loc pentru îndoială și lipsă de acțiune! Lumea pe care au cunoscut-o se prăbușește în jurul lor, iar iadul pare a se dezlănțui pe pământ. Cine va câștiga și cine va pierde rămâne de văzut. Garantat, acțiunea intensă nu vă va permite să lăsați cartea din mâini!

20 de gânduri despre ”FLORIN BUHARU: ÎNVIEREA – CARTEA ÎNTÂI DIN SERIA VÂNĂTORII PROSCRIȘI – PREZENTARE DE CARTE

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.