NOUTĂȚI LITERARE ADĂUGATE ÎN BIBLIOTECA MEA ÎN LUNA IANUARIE

                         Îmi este foarte greu să nu cumpăr cărți noi, mai ales când sunt înconjurată de atât de multe oferte, de atât de multe reduceri. Cu toate acestea, am decis că anul acesta mă voi îndrepta mai mult spre un curent minimalist și voi înceta să mai colecționez cărți, pe care nu știu exact când voi ajunge să le citesc. Vreau să achiziționez doar acele cărți despre care sunt sigură că îmi vor plăcea și doar atâtea cărți câte pot citi în luna respectivă. V-am spus, îmi este greu, dar știu că nu e imposibil, iar atunci când am impulsul de a cumpăra, mă duc să mă uit la sutele de cărți ce își așteaptă cuminți rândul.

                        În luna ianuarie, am acumulat 26 de bucurii pentru suflet și știu că sunt încă multe, însă, pentru mine, credeți-mă, este un număr mic. S-a înjumătățit numărul lor față de alte luni ale anului trecut, iar dintre acestea, doar 13 sunt cumpărate de mine, restul sunt primite cadou. Ianuarie mi-a arătat că pagina, blogul și grupul pot face minuni și mă ajută să am alături oameni extraordinari de frumoși sufletește, cărora le mulțumesc din suflet pentru că îmi sunt alături, pentru că fac ca totul să capete sens. Întreaga lună a fost o continuă sărbătoare, fapt pentru care sunt extrem de recunoscătoare.

1

                     Lore Loredana mi-a trimis toate minunățiile pe care le puteți vedea în poză. M-am bucurat nespus mai ales de „Povestiri Sf”, pentru că este o carte la care îmi doream de foarte mult timp să ajung. Mulțumesc din nou pentru că te-ai gândit la mine!

2

                    De la prietenii de la Libmag, am primit cartea lui Kate Morton, despre care v-am vorbit aici. A fost prima întâlnire cu autoarea, însă cu siguranță nu va fi și ultima, pentru că îmi place foarte tare stilul ei și vreau să descopăr mult mai multe romane scrise de ea.

3

                         Cele trei cărți de mai sus mi le-am cumpărat singură. „Vândută la 13 ani” pare genul acela de carte care se citește cu sufletul, mai ales ca este vorba despre povestea unei copile. „Genul ăla de fată” aduce în discuție cultura din Arabia Saudită și sper din suflet că îmi va plăcea. Cât despre „Circul nopții”, a fost dragoste la prima vedere. Este fantasy și sunt sigură că este genul meu de carte, care nu mă scoate în niciun fel din zona mea de confort, ceea ce mă bucură. 🙂

4

                    Un alt om minunat descoperit în mediul online este Dobre Cătălina. De la ea, am primit o carte pe care mi-o doream din tot sufletul și pe care cu greu aș fi găsit-o, căci la chioșcurile de ziare din zona mea nu apar aproape niciodată noutățile. Mulțumesc din suflet, draga mea!

5.jpg

                Cea mai nouă apariție marca Quantum Publishers a ajuns luna trecută la mine. Nu am citit nimic scris de Cristina Oțel încă, însă sper să ajung la „Hanoracul tău” luna aceasta. Curiozitatea mea trebuie combătută cumva! 🙂

6.jpg

              Cartea de mai sus nu este achiziționată în ianuarie, ci în decembrie, la Gaudeamus, însă nu am avut cum să vi-o arăt până acum, căci am uitat-o la standul Quantum Publishers. Acum, în sfârșit s-a întors la mine și sunt extrem de fericită.

7

                De la prietenii de la Libris, am primit minunăția de mai sus. A fost dragoste la prima vedere și mă  îndrăgostesc de ea iar și iar pe măsură ce o citesc. Urmează să vă vorbesc despre ea cât de curând.

8.jpg

             Cei de la Elefant au avut promoții mari și chiar nu m-am putut abține. King a fost de vină, restul au venit de la sine. Nu se putea altfel. 🙂 Acum, nu știu sincer când voi ajunge efectiv la toate aceste cărți, dar speranță moare ultima, știți voi. 🙂

9

               Luna trecută a fost pentru prima dată când am participat la activitatea „Micul Prinț” organizată pe grupul Despre cărți. Despre oameni (Anca și cărțile) și, în schimbul unei cărți oferite, am primit cartea de mai sus, care mă încântă nespus.

10.jpg

                Iubesc modul în care autoarea Leila Meacham își construiește lumile, așa că nu aveam cum să nu am acasă „Titanii”. Abia aștept să o citesc și să văd ce surprize ne-a mai pregătit scriitoarea.

11.jpg

                  Luna trecută câștigasem „Arlechinul” la concursul organizat de Gabi de la Cititor Necunoscut. Ea nu a trimis doar acea carte, ci și celelalte două frumseți aflate pe lista mea de dorințe. Cum să nu fiu recunoscătoare pentru un astfel de om avut alături de mine?! Mulțumesc din suflet, draga mea!

               Voi ce cărți ați mai adăugat în bibliotecă? Ce noutăți literare v-a adus luna ianuarie? Ați citit ceva de pe lista mea? Vă doriți să citesc mai repede vreuna dintre cărți, astfel încât să vă pot oferi impresiile mele?

Publicitate

16 gânduri despre ”NOUTĂȚI LITERARE ADĂUGATE ÎN BIBLIOTECA MEA ÎN LUNA IANUARIE

  1. Gavriloi Adina zice:

    Ce de bunătăți!!!!
    Sunt câteva titluri care sunt și pe lista mea, cel mai mult mi-a trezit curiozitatea ”Vândută la 13 ani” , ”Casa de lângă lac” și ”Secretele succesului” .
    Lectură plăcută!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.