ANDRADA REZMÜVEȘ: ÎN BRAȚELE TALE – VOLUMUL DOI AL SERIEI ÎMBRĂȚIȘEAZĂ-MI DEFECTELE – PREZENTARE

„Tristeţea poate fi definită în atât de multe feluri, în atât de multe cuvinte, pe când iubirea… Cum am putea noi, simplii locuitori ai acestei lumi, să descriem un sentiment atotputernic? Un sentiment capabil să ucidă. Să se hrănească din fiecare fibră a corpului tău, până când devii fragil, slab şi intangibil, căci, odată simţită suferinţa, orice alt sentiment pare infim. Atât de nesemnificativ, atât de uşor de digerat. Am fugit o viaţă întreagă de dragoste, de persoane, însă, de fapt, trebuia să fug de suferinţă. De durere şi de lacrimi. Trebuia să fug de el, înainte ca braţele lui să mă cuprindă cu căldură.”

Andrada Rezmüveș este o autoare tânără, dar cu o putere nebănuită atunci când vine vorba de cuvântul scris. Se dezlănțuie asemenea unei furtuni atunci când își creează lumile și își creionează cu măiestrie personajele, reușind să dea viață unor caractere realiste și extrem de vii, lăsându-ți întotdeauna impresia că vor ieși din carte, fiind capabile să umble printre noi. În operele sale, ea ne dezvăluie un univers în care lipsa iubirii și pierderea celor dragi conduc la pierderea de sine și la căderea pradă unor vicii teribile.

Stilul autoarei este unul autentic, lipsit de floricelele acelea pe care le găsim adeseori în cărțile cu și despre adolescenți, iar cărțile sale prezintă viața cu tot ceea ce înseamnă aceasta: căderi, urcușuri, tristeți, căutări de sine, pierderi și regăsiri. Personajele Andradei Rezmüveș nu acționează pe modelul acela clișeic ce a devenit parcă un tipar specific unui young adult, băiatul rău și fata cea bună, ci scriitoarea aduce în fața cititorilor caractere cu lumini și umbre, care se afundă într-o lume a tenebrelor, pentru a evada dintr-un cotidian mult prea dureros. Ele nu sunt în totalitate bune sau rele, ci în caracterele sale se împletesc cele două caracteristici, ieșind la lumină fie demonii interiori, fie blândețea care cerșește iubire, iar acest fapt îi conferă originalitate scrisului său.

nufar_roz_2-1680x1050

Subiectul romanului „În brațele tale”

Fundația unei relații este construită pe încredere, susținere și iubire. De toate aceste elemente au nevoie Hades și Maria pentru a face față cu succes tuturor provocărilor care le apar în cale.

Încercările nu se opresc pentru cei doi protagoniști, ci acestea se strecoară cu și mai mare putere în viețile lor, condimentându-le și aducându-i în punctul în care distanța le pune la încercare dragostea, încrederea începe să cunoască fisuri, iar susținerea necondiționată începe să se destrame.

Iubirea este adeseori tumultoasă, încărcată de sentimente contradictorii şi speranţe ascunse. Maria va primi în schimbul altruismului său o recompensă sfâşietoare, capabilă să schimbe vieţi şi să distrugă destine.

Andrada Rezmüveș ne dezvăluie o lume dură, în care lipsa iubirii și pierderea celor dragi conduc la pierderea de sine și la căderea pradă unor vicii teribile. Cu toate acestea, când cel iubit reapare, speri ca acesta să fie capabil să îți îmbrățișeze defectele, ajutându-te să te regăsești pe tine, cea de odinioară. Nu e ușor, iar drumul de parcurs pare fără de sfârșit. Totul se transformă într-un joc de-a șoarecele și pisica, iar acest fapt face ca speranța să fie doar o șoaptă a sufletului. Cine are de pierdut și cine va câștiga în bătălia sufletelor pierdute rămâne de aflat.

În braţele tale, am găsit iubirea,

Buzele tale mi-au redat fericirea.

În braţele tale, am găsit fericirea,

Ochii tai senini mi-au oferit lumina.

În braţele tale, m-am regăsit pe mine,

Inima mea te vrea doar pe tine!

În braţele tale am învăţat să iubesc,

Să cred, să simt, şi, cel mai important…

Să iubesc!

Cartea poate fi precomandată de pe  site-ul editurii Celestium, la un preț special și veți primi cadou semne de carte minunate și autograful autoarei.

7 gânduri despre ”ANDRADA REZMÜVEȘ: ÎN BRAȚELE TALE – VOLUMUL DOI AL SERIEI ÎMBRĂȚIȘEAZĂ-MI DEFECTELE – PREZENTARE

  1. Lore M zice:

    Îmi aduc aminte că Andra publicase primul volum pe wattpad, dar pur şi simplu nu l-am putut citii acolo, apoi mi-a făcut o surpriză şi când l-a publicat mi l-a oferit. L-am citi pe nerăsuflate.💓 E o autoare minunată şi o prietenă perfectă. O iubesc! 💕

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.