ȚINUTĂ DE VEDETĂ PENTRU O PETRECERE REUȘITĂ

Strălucire. Acesta este cuvântul care îi apare oricărei femei în minte în momentul în care la orizont se întrevede o petrecere. Deja te închipui îmbrăcată la patru ace, deja vezi coafura potrivită, care se asortează cu rochia aceea ce trimite irizații fel de fel, îți alegi accesoriile cele mai pline de glamour și machiaje colorate. Te gândești cum ar fi să pășești pe covorul roșu, să simți lumina reflectoarelor căzând direct pe tine, formând bucle temporare unde să te pierzi cu totul și să devii una cu ținuta pe care o îmbraci. Vrei să vezi presa, îți dorești multe, multe flori și panouri lângă care să te fotografiezi în toată splendoarea ta, căci doar nu te gătești și dichisești degeaba. Ai nevoie sa fii remarcată, să fii admirată, să fii observată și să nu mai existe nimeni altcineva asemeni ție. În seara petrecerii, trebuie să fii unică, iar atmosfera specială, pentru a te simți prințesă și, de ce nu, pentru a intra în pielea vedetei preferate dintotdeauna. Ai uita garantat de tot și de toate astfel și ai putea să te desfășori și tu mult mai liber, căci, nu-i așa, se știe că starurile sunt pline de excentricități și li se aprobă aceasta fără nicio privire urâtă sau vorbit pe la colțuri.

Nu știu cum sunteți voi, însă eu, atunci când mă gândesc la atmosferă de petrecere și la strălucire de vedetă, un singur nume am în minte: Eva Longoria. O urmăresc încă de pe când se difuza la televizor serialul Neveste disperate și mi se pare a fi o femeie extraordinar de frumoasă, cu un stil vestimentar extraordinar, care o pune întotdeauna în valoare. O poți observa în tot felul de rochii feerice sau în costume în deux piece care îi pun silueta în valoare. Nu se remarcă printr-un machiaj excesiv, ci printr-unul extrem de discret, care îi pune tenul impecabil în valoare (iar partea asta se pliază în mod clar pe modul meu de a fi, pentru că nu sunt adepta unui machiaj în exces, care să te facă să pari artificială), și nici extrem de multe accesorii, ci acestea sunt alese cu mare atenție, astfel încât să îi pună ținuta în valoare, fie că este vorba de o geantă minunată, de încălțările cu toc înalt sau de vreun accesoriu extrem de gingaș. Naturalețea ei surprinde întotdeauna, iar mie mi-ar plăcea la nebunie să pot fi asemeni ei: sexy și naturală în același timp, mereu proaspătă, mereu demnă de a defila prin fața oamenilor printr-o îmbrăcăminte de gală impecabilă, care să fure privirile și să mă facă memorabilă. Nu vorbesc degeaba despre toate acestea: a trebuit să studiez problema pe toate părțile, pentru că avem o petrecere mare la serviciu, iar eu, maneger-ul, trebuie să art într-un mare fel. Asemeni vedetei mele preferate.

page

Ținută de vedetă cu bani puțini

Ai crede că este destul de greu să îți construiești o ținută de petrecere asemeni vedetei tale preferate, pentru că te-ai aștepta ca aceasta să te coste cel puțin câteva salarii pe lună. Strălucirea se obține cu mare greutate și nici nu ai la dispoziție toți acei stiliști și specialiști care să te sfătuiască ce anume ar trebui să alegi. Ei bine, acest fapt este în totalitate fals, căci nu este important să ai bani mulți, ci să știi cum să devii elegantă folosindu-te de asul din mânecă: site-ul Answear, descoperit absolut întâmplător la o simplă căutare în mediul virtual. Acolo am putut să observ profesionalism, calitate și ținute impecabile la prețuri atât de mici, încât îți rămân bani suficienți pentru a te accesoriza corespunzător și pentru a te aranja mai apoi.

Am început să caut prin multitudinea de oferte și mi-am dat seama că pot să am ținuta de vis la sub 999 de lei. Am găsit rochia glam pe care mi-o doream, cu guler mai înalt, cu puțină dantelă și cu o lungime medie, care cred eu că ma avantajează. Geanta plic este și ea prezentă, alături de pantofii cu toc înalt. Pentru că este destul de frig afară, am preferat să adaug deasupra feeriei mele de rochii și un palton de damă minunat croit, care îmi pune silueta în valoare. Buclele libere îmi vor completa ținuta și, cel mai probabil, voi pune o brățară discretă la mână. Nu ma voi machia în mod excesiv, ci doar îmi voi accentua puțin ochii și buzele.

Toate acestea mă vor face să fiu extrem de încrezătoare în forțele proprii, să strălucesc asemeni Evei Longoria și să fiu o adevărată apariției în față colegilor mei. Acum, că sunt pregătită, abia aștept să vină ziua cea mare pentru a le arăta tuturor că se poate să ai ținuta de vis la un preț mic. Bine, ultimul detaliu ei nu îl vor cunoaște. E de ajuns să îl știu eu pentru a mă simți extraordinar. Voi fi eu însămi și voi interacționa cum nu am mai făcut-o de foarte mult timp. Era nevoie doar de ținuta potrivită. Restul va veni de la sine cu siguranță.

answear_logonou_1567633518

Acest articol a fost scris pentru cea de a douăzecea probă din cadrul competiției SuperBlog, ediția toamnă 2019.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.