CEASUL POTRIVIT ÎȚI REDĂ ÎNCREDEREA ÎN TINE

Trăim timpuri tulburi, în care nu mai e timp să ne bucurăm de cei dragi nouă, în care nu mai e timp pentru a fi noi înșine sau pentru a face ceea ce ne face cea mai mare plăcere. Alergăm în mod continuu, intrând într-un fel de vortex temporal care nu ne mai face să vedem ceea ce trebuie, cu claritatea necesară pentru a face totul așa cum trebuie, astfel încât să putem să ne relaxăm un pic. Da, timpul costă bani, se știa lucrul acesta încă de pe timpul Angliei industriale și ne-o tot repeta Dickens în romanele sale, însă poate, uneori, nu ar strica să ne oprim câteva clipe pentru a ne trage sufletul.

Tocmai pentru că timpul este extrem de important pentru noi, măsurarea lui a fost o preocupare a omenirii încă din cele mai vechi timpuri. Apariția primelor ceasuri, undeva prin secolul XV, a reprezentat în mod clar un pas înainte pentru omenire. Acesta a devenit, de-a lungul timpului, un simbol al eleganței și o afirmare clară a statutului social al persoanei care îl poartă. Există diferite tipuri de ceasuri, unele doar prezentând ora exactă, altele devenind un adevărat accesoriu, demn de o bijuterie și de o seară de gală.

ceas-pentru-femei-cadou-900x450

Ceasul de mână – eleganță, stil, personalitate

Indiferent de serviciul pe care îl ai sau de ocazia la care îl porți, ceasul de mână va vorbi de la sine și va spune povestea ta. Stilul personal capătă un plus de strălucire și îți conferă mult mai multă eleganță cu ceasul potrivit. În plus, în mod clar acesta te va ajuta să ieși din anonimat, să ai acel ceva care te scoate în evidență și care te face să ai mult mai multă încredere în tine. Știi ca poți face orice atunci când ești admirat și când simți că ai totul sub control.

Da, s-a spus că, într-o epocă a confortului și a smartphonurilor, nu mai este nevoie de ceasuri, căci acestea sunt deja perimate, însă, personal, consider acest aspect a fi unul extrem de eronat, căci ceasul potrivit spune totul despre statutul tău și despre ceea ce îți dorești de la viață. Sunt multe locurile unde găsești o selecție importantă de ceasuri, însă site-ul meu preferat este în mod cert Watchshop, cel care oferă o gama variată de ceasuri de damă. Doar aici, găsești branduri originale și accesorii pentru ceasuri. Stilul tău vestimentar va căpăta acel plus de personalitate căutat și va fi revigorat doar prin intermediul unui click.

ceasuri-dama-1024x714.png

Ceasul Fossil pentru femeia puternică și elegantă ce zace în interiorul tău

Ceasul este ales întotdeauna în funcție de ocazia și de locul unde îl vei purta. De când am devenit profesor, preferatul meu a fost întotdeauna un ceas micuț, elegant, cu o curea metalică sau aurie, care să se asorteze perfect la costumele pe care le port cu demnitate și la pantofii cu toc, care mă fac să par puțin mai înaltă și să mă diferențiez de elevii mei.

Am descoperit ceasurile de damă Fossil, care au devenit curând preferatele mele. El arată ca timpul este important pentru tine, că nu ai timp de pierdut și că acest fapt trebuie respectat de toți cei din jurul tău. Sunt un pic mai scumpe, este adevărat, însă este deja demonstrat faptul că, atunci când prețuiești timpul cu adevărat și trăiești fiecare clipă la maximum, nu te mai uiți neapărat la buget, ci alegi calitatea întotdeauna. Ceasul Fossil îți conferă aura de mister și îți păstrează din plin linia stilului și eleganța atât de dorită.

ceas-fossil-scarlette-es4318-quartz-299376.jpg

Am făcut o adevărată pasiune pentru acest tip de ceas. Are linii simple și elegante, un design mereu modern și în trend. Sunt fine și gingașe, desăvârșind întotdeauna ținuta de zi cu zi. Este detaliul acela care îți înseninează ziua, te scoate din anonimat și îți dă o stare de bine exemplară. Porți un ceas, dar primești în același timp energie pozitivă, încredere în sine, prestanță și o ținută remarcabilă. Devii importantă pentru tine, iar acest fapt va putea fi observat și în exterior.

Nu contează momentul zilei sau evenimentul la care trebuie să participi, ceasul va fi întotdeauna alegerea potrivită pentru o ținută cu stil. Vei atrage toate privirile asupra ta și vei avea acel element de glamour mult dorit.

Vrei prestanță, eleganță?

Cu un ceas obții din zbor

Tot ceea ce are viață

Și un stil mult mai ușor.

Pentru plusul de încredere

Nu dai greș în nicio alegere

Ce include-un ceas de mână

Argintiu, metalic, ca de zână.

logo-watchshop-500px_1567777126-300x300.jpg

Acest articol a fost scris pentru cea de a douăzeci și una probă din cadrul competiției SuperBlog, ediția toamnă 2019.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.