AGENT SECRET ÎN MISIUNE. ÎNGERII LUI CHARLIE STYLE

Adrenalina îmi curge prin vene deja. Mă aflu la peste 10.000 de metri altitudine și zbor alături de încă două coechipiere spre îndepărtatul Afganistan. Am visat întotdeauna că am super puteri și ca pot fi parte dintr-o echipă de spionaj, asemeni celor din Îngerii lui Charlie, atât de dragi mie în copilărie, și că un Bosley va ajunge într-o zi să mă recruteze în echipa lui și iată că totul a devenit realitate. Așa că aveți grijă ce vă doriți, că visele cele mai tainice devin întotdeauna realitate!

Așadar, sunt într-un avion privat, îmbrăcată în cel mai sexy costum din piele posibil, și privesc imagini dintr-o bază militară situată în mijlocul lui nicăieri, încercând să mă pregătesc mental pentru aventura ce urmează. Zici că sunt într-un film, însă, vă asigur, totul este cât se poate de real! Am un colier cu un pandantiv plin de cea mai fină otravă, un inel a cărui piatră poate paraliza cel mai masiv om instant, un pistol automat ascuns la spate și multe, multe alte arme ascunse în cele mai nebănuite locuri. Am cea mai bună formă fizică dintotdeauna, căci am trecut printr-un program de antrenament destul de intens în prealabil, așa că acum pot trece și prin foc. Nimic nu mă poate opri!

Charlies-Angels-2-711x1024.jpg

Nu știu dacă e normal așa, dar eu abia aștept înfruntarea din zilele următoare! Suntem contra cronometru, pentru că misiunea noastră nu este una simplă, avem de salvat întreaga omenire de niște minți diabolice ce se văd deja conducând globul pământesc de la Casa Albă, infiltrându-se printre agenții guvernamentali. Se ascund bine, într-un sat sărac din îndepărtatul Afganistan, dar Bosley a aflat de ei deja și ne-a trimis să facem ceea ce știm mai bine: să le dejugăm planurile cu discreție, fără a ajunge să creăm panică. Tocmai de aceea, avionul nu poate ateriza, nu fără a ne face simțită prezența. Avem rucsacurile în spate cu tot echipamentul necesar, căștile în urechi pentru a transmite mai departe coordonatele și pentru a primi eventuale instrucțiuni de ultim moment, și sărim cu parașuta. Aterizăm precum pisicile în picioare și ne lăsăm cuprinse de deșertul din jur, devenind una cu acesta.

Casele din piatră se ițesc în depărtare. Alegem să ne târâm pentru a nu fi observate din sat. Ajungem cu bine în dreptul primelor clădiri și, așa cum ni s-a promis, o femeie ne așteaptă în pragul uneia dintre ele. Intrăm cu încredere și luăm loc pe scăunelele minuscule. Ni se aduc jilbaburi negre și acoperăminte pentru fețe, s-a dus cu hainele noastre moderne… Altfel, am ieși prea mult în evidență aici. Le îmbrăcăm cu rapiditate și ne repezim apoi la jeep-ul care deja ne așteaptă. Acesta ne duce până în cealaltă parte a satului, unde se află ascunsă printre ruine baza inamicilor publici numărul 1.

Din exterior, totul pare pustiu. Sunt doar simple găuri în stâncă ce anunță foste locuințe, asemeni celor monahale, însă, sateliții și oamenii noștri deja infiltrați ne spun cu totul altceva. Știm foarte bine că înăuntru este o adevărată școală care formează viitori războinici ai întunericului, pregătiți să se strecoare printre oamenii din guvern și să producă haos în lume. De asemenea, tot aici se creează bombe artizanale, ce urmează să fie plasate în puncte strategice din New York și Washington DC mai apoi, după ce oamenii lor vor ajunge acolo unde își doresc.

DF-10961_10965_r-1024x683

Șoferul jeep-ului, care le duce alimente celor din interior, reușește să ne strecoare. În definitiv, suntem doar femei, cantitate neglijabilă. De acum, ne putem pune în mișcare. Avem deja harta locului, așa ca ne ghidăm cu ajutorul acesteia. Mergem direct la țintă: centrul acestei baze, unde se află cele mai puternice arme și, atent stocate în computere, datele care ar putea pune în pericol siguranța omenirii. Trecem ușor printre bărbații cu bărbi lungi și rochii albe, strecurându-ne cât mai aproape de locul acțiunii.

Zona este foarte bine păzită, așa că pe coridorul din fața ușii care ne interesează, trebuie să punem în aplicare metodele de luptă învățate în practica premergătoare. Lovim cu putere și aplicăm substanțele din dotare pentru a îi adormi pe cei prezenți. Ajungem în interior și distrugem datele de pe computere. Apoi, programăm dispozitivele astfel încât să explodeze atunci când noi ne vom afla în siguranță, ceea ce se și întâmplă la scurt timp după ieșirea noastră din baza secretă. Se aud bubuiturile puternice și fumul se înalță cu putere spre cer.

Omenirea este în siguranță acum. Până la o următoare misiune, mergeți pe 29 noiembrie 2019 la cinema, unde veți putea viziona cea mai nouă versiune a filmului Îngerii lui Charlie:

Acest articol a fost scris pentru cea de a douăzeci și treia probă din cadrul competiției SuperBlog, ediția toamnă 2019.

Publicitate

2 gânduri despre ”AGENT SECRET ÎN MISIUNE. ÎNGERII LUI CHARLIE STYLE

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.