TAG GENERAL – O LEAPȘA DESPRE BLOG, BLOGGERI, BLOGGING

Zilele acestea, timpul meu liber a fost aproape inexistent, fapt pentru care nu am reușit să fac mare lucru din ceea ce mi-am propus. Am alergat de nebună, fără a rezolva mare lucru, deja uitasem că panica strică treaba. Tocmai de aceea, deși am primit acest tag creat de către prietena mea, Adriana Ivan, de la Tot despre, din trei locuri diferite (Ups Blog, Porția de citit și Rândurile Evei), nu am reușit să mă mobilizez până azi pentru a răspunde la întrebări. Și vă declar deschis că îmi place la nebunie, căci are legătură cu lumea bloggerilor, iar la dat cu părerea cu privire la aceasta nu mă întrece nimeni. Garantat. Acestea fiind spuse, să purcedem la drum!

PicsArt_11-21-11.38.03

Cum alegi subiectul unui articol? Cauți ideile sau vin ele la tine?

În ultimul timp, articolele au venit la mine prin intermediul competiției SuperBlog și chiar am avut parte de adrenalină din plin. În mod normal, îmi cam aleg tema articolelor în funcție de stare și de moment. Sunt lucruri despre care simt neapărat să vorbesc și atunci le aștern direct pe blog, dar sunt și chestiuni pe care le plănuiesc din timp. Îmi trec ideile pe o agendă și, atunci când rămân în pană, mai scot unele dintre ele la lumină. Dacă au noroc, pentru că sunt o fire extrem de schimbătoare și ceea ce astăzi mi se părea perfect, s-ar putea să nu mai îmi placă mâine și să schimb din mers. 🙂

Ai zile în care pur și simplu nu ai chef să scrii? Dacă da, ce faci? Ignori sentimentul și scrii oricum sau iei o pauză?

Am zile și zile și este normal. Uneori aș scrie continuu, alteori parcă aș renunța la tot, mai cu seamă atunci când sunt extrem de obosită sau de prinsă cu multe, multe alte activități. Mi se face întotdeauna dor de scris oricum. În general, sunt nevoită să scriu și când nu am chef. Am destul de multe colaborări, a fost și SuperBlog și nu îmi permit luxul de a nu scrie deloc. De regulă, am observat că, dacă încep să scriu, vine și cheful. Deci doar trebuie să încep.

Care este subiectul preferat despre care îți place să scrii? Fashion, beauty, cărți, travel, rețete, filme, parenting…

Subiectul meu preferat dintotdeauna este și va rămâne literatura în mod clar. Însă, odată cu SuperBlog, am văzut că pot scrie și chiar îmi face plăcere pe teme diverse. Așa că, pe viitor, cred că nu voi zice nu și unei extinderi a zonei de interes a blogului.

Cum îți împarți timpul între blog și familie?

Nu e atât de greu pe cât ar putea părea din exterior. 🙂 Familia are prioritate întotdeauna. Pe blog, scriu de fiecare dată când am puțin timp. Am descoperit de curând că pot scrie și de pe telefon, așa ca pot scrie cât aștept să plătesc o factură, pot scrie noaptea târziu când toți ai casei dorm, ba am scris chiar și de pe tren sau microbuz. Se poate orice dacă ai voință!

Dacă nu ai avea colaborări, ai scrie despre diferite produse?

Da, scriu despre ceea ce simt și ceea ce îmi place. Blogul este căsuța mea, unde pot scrie despre tot ceea ce îmi doresc. Nu neg, colaborările îmi oferă plusul de încredere în mine, că sunt pe drumul cel bun, mă ajută și să mă mobilizez mai tare, însă asta nu înseamnă că fără ele blogul nu ar exista. Am despre ce vorbi. Și în colaborări spun oricum ceea ce simt, pozitiv sau negativ. Sinceritatea este prioritară pentru mine.

Care e produsul pe care l-ai recomanda oricând?

Orice Gerovital sau Elmiplant. Asta folosesc des. 🙂

Care e cartea pe care o recomanzi fără rețineri?

Pe aripile vântului. Vă așteptați la asta? 🙂 Iar de la români, orice carte scrisă de Andrada Rezmuveș, și cu precădere Bătăile inimii mele frânte, preferata mea.

Ai în jurul tău prieteni bloggeri?

Da, am, nu mulți, dar de calitate. Trăind în acest cerc, ajungi oricum să legi și prietenii.

Cât de important este aspectul blogului pentru tine?

Principala este calitatea, însă și aspectul blogului mă interesează. Este cartea mea de vizită, așa ca e normal ca haina blogului să fie una cât mai aspectuoasă și mai ușor de citit. Încerc să aplic pe blog ceea ce mi-ar plăcea să citesc la alții.

Un gând pentru bloggerii începători!

Scrieți cu încredere despre ceea ce vă spune inima! Aveți încredere în voi și în munca voastră! Fiți sinceri întotdeauna în ceea ce scrieți și aveți curajul de a vă deschide larg aripile pentru orizonturi înalte! Puteți tot ceea ce vă puneți în minte!

 

Leapșa poate fi preluată de oricine, cu menționarea sursei.

Publicitate

8 gânduri despre ”TAG GENERAL – O LEAPȘA DESPRE BLOG, BLOGGERI, BLOGGING

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.