FAMILIA ESTE MEREU ÎN SIGURANȚĂ CU NOUA HONDA CR-V HYBRID

Familia a fost mereu extrem de importantă pentru mine, ocupând mereu locul central în viața mea. Tocmai de aceea, de când l-am cunoscut pe Radu, am avut grijă ca aceasta să tot crească, ca roadele iubirii noastre speciale să poate prinde viață an după an, fapt pentru care ne bucurăm acum de o familie numeroasă. Avem împreună doi băieței simpatici și o fetiță isteață foc, care ne umplu viețile și ne fac clar mult mai fericiți. Mai fericiți decât ne-am închipuit vreodată că vom fi. Pe drum, se mai află o fetiță, care dă din piciorușe bucuroasă de fiecare dată când o pomenim sau când tatăl ei atinge burtica. Toți copilașii noștri sunt o adevărată binecuvântare și ne bucurăm de ei cu fiecare zi care trece însă, trebuie să recunosc, în același timp ne-a fost destul de greu să ne bucurăm de pasiunea noastră primordială, care, de când au venit ei pe lume, a picat într-un plan secund: călătoriile cu mașina de colo, colo prin țară, pentru a evada puțin din cotidian și pentru a uita de tot și de toate. Era destul de dificil și înainte de a îi avea pe ei, căci timpul era mereu extrem de scurt, dar acum este încă și mai greu, pentru că, deși timp poate că ne-am mai putea face pentru ceva excursii, este destul de greu să găsim acea mașină creată special pentru noi, care să ne ajute să putem căra după noi întreaga casă. Da, da, nu râdeți de noi! Părinții cred că deja ne înțeleg perfect, căci iei cu tine multe lucruri atunci când ai piticii după tine. Trebuie să îi știi mulțumiți și liniștiți, căci altfel, întreaga excursie este un fiasco total.

Radu m-a tot înnebunit cu mașinile Honda, care lui i se par a fi minunate și perfecte pentru familia noastră. Eu nu mă pricep foarte bine la treaba asta, mașinile nu sunt tocmai pasiunea supremă a vieții mele, recunosc. Mie dați-mi cărți, prăjituri și flori și sunt extrem de fericită. Altceva jur că nu îmi trebuie! Dar, pentru că îl iubesc pe el și pentru că am încredere deplină în ceea ce spune el, am decis să mergem împreună la sediul Honda România din apropierea casei noastre și să aruncăm un ochi la diferitele tipuri de mașini, astfel încât să o alegem pe cea care ni se pare că ne-ar ajuta cel mai tare la ceea ce ne-am propus noi. Să nu credeți că a fost ușor! Ba, dimpotrivă! Am văzut multe oferte Honda până când am ajuns să ne hotărâm și să ne apropiem de automobilul care părea creat special pentru noi cinci: Honda CR-V Hybrid. Este pur și simplu special și, chiar dacă m-am temut inițial de un CR-V Hybrid, după un singur condus alături de Radu, deja am simțit că este ce trebuie. A fost dragoste la prima vedere. Știa el ce știa, mă cunoștea prea bine. Suntem la fel, era normal să ne placă și aceeași mașină. Nu e ca niciunul dintre celelalte modele Honda văzute, care, deși îmi plăcuseră la nebunie, parcă nu ofereau aceeași gamă largă de avantaje cum o face acesta! E pur și simplu perfect pentru noi!

CRV-Hybrid-pod-oras-2-1024x435

Noul CR-V Hybrid, calitate, finețe și interior numai bun pentru o familie

Am simțit fluturași în stomac imediat după aducerea mașinii acasă. Este într-un gri metalizat, atât de drag nouă, și are un design pur și simplu extraordinar. Stăm cu toții afară, alături de pitici, și o admirăm. Ne apropiem de ea pas cu pas, ca la un lucru mult dorit. Pare atât de ireală, încât parcă trăim un vis. Un vis împlinit.

Are o capotă impecabil creată, care îți fură ochii. Exteriorul este impecabil și sofisticat, iar farurile par a fi pur și simplu amprenta ei. Pare fresh, are o formă dinamică și modernă, iar lungimea mai mare față de a unei Honda mai vechi este un mare avantaj pentru noi, căci, dincolo de extra-spațiul pe care ni-l oferă, sporește impactul mașinii. Spatele cu sistemul lui inovator, cu suspensie multi-link, oferă o mai mare siguranță atunci când conduci cu viteză, cauciucurile cu structură plutitoare ajută la un zgomot mult mai mic atunci când alergi pe șosea, iar bara din spate oferă mult mai multă protecție, ceea ce mă bucură, căci copiii mei se vor afla în spate, am nevoie să îi știu cât de în siguranță posibil.

După ce admirăm puțin exteriorul absolut minunat, sărim efectiv pe uși și ne aruncăm pur și simplu în interior. Scaunele sunt așa cum ne plac nouă, mari și cu mult spațiu să ne desfășurăm. Nu mai spun că, în sfârșit, atât eu, cât și copiii mei, avem spațiu suficient pentru a ne întinde picioarele. Putem merge cât de departe, nu vom mai suferi de dureri musculare cauzate de încordarea de a ține membrele într-o poziție cât de cât decentă. Interiorul din piele și încălzirea de care se bucură scaunele ne încântă cum nu se poate mai tare. La iarnă, când vom ieși direct de la căldură în gerul de afară, nu vom mai îngheța stând în mașină. Avem încălzirea la purtător.

galerie_RP-Honda-CR-V-Hybrid-47-min-1024x683.jpg

Noul CR-V Hybryd, siguranța e prioritatea

Cu toate că design-ul noii noastre mașini este unul deosebit, care te atrage spre ea ca un magnet, recunosc, nu acesta este principalul motiv pentru care am vrut acest automobil acasă. Noua tehnologie Honda Hybrid este adaptată la nevoile de siguranță ale oricărei familii. De când sunt mamă, îmi este puțin teamă să conduc, însă acest model de Honda mă ajută mult din punct de vedere mental. Știți cum este atunci când ești părinte, nu mai contezi tu atât de tare, cât te gândești ca puii tăi să aibă parte de confort și să fie feriți pe cât posibil de pericole. Da, da, mă tem de nebunia de pe șoselele patriei. Acum, pot să mă relaxez puțin. Nu total, dar tot suficient cât să pot conduce cu încredere pe distanțe mari.

Cei care au creat mașina asta parcă mă cunoșteau pe mine. Mi-au aflat toate fricile, toate temerile și anxietățile și mi le-au luat pe toate dintr-odată. Toate acestea au fost alungate de sistemul Honda Sensing, care face minuni, vă mărturisesc. Se adaptează din mers, ca și cum cineva ar flutura prin fața mașinii o baghetă magică, și a făcut ca totul să fie adaptat la nevoile mele și, implicit, ale soțului meu. Detectează pericolele din mers, iar atunci când o face e ca o mamă pisăloagă care îți dă semnale luminoase și măsuri de a redresa totul. Nu ai cum să nu observi și tu pericolul și să te adaptezi din mers. Ți-arată când o iei pe arătură și ieși de pe carosabil sau de pe banda ta de circulație, recunoaște semnele de circulație, te ajută să mergi mai ușor cu spatele, ba chiar te și ajută, ameliorând coliziunea. Doamne ferește de așa ceva!

galerie_RP-Honda-CR-V-Hybrid-9-min-1024x663.jpg

Radu și cu mine suntem extrem de încântați de noua noastră mașină, de noul nostru membru al familiei, Honda CR-V Hybrid, căci asta este pentru noi, o parte importantă a familiei noastre. Acum, nu mai am teamă la condus și am realizat că mă ajută foarte tare mașinuța asta. Mă strecor destul de ușor cu ea și la orele de vârf, prin ambuteiajele din trafic. Familia mea este mereu în siguranță cu noua Honda CR-V Hybrid. Și clar mai fericită! Excursii, așteptați-ne că venim!

logo-honda-romania_1567434073

Acest articol a fost scris pentru cea de a douăzeci și șasea probă din cadrul competiției SuperBlog, ediția toamnă 2019.

Disclaimer: Pozele sunt preluate de pe site-ul sponsorului, Honda Trading Romania.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.