ANDRADA REZMUVEȘ: UN FINAL FERICIT? – PREZENTARE DE CARTE

Andrada Rezmuveș scrie cu o forță pe care nu i-o bănuiești atunci când îi vezi cărțile. Aduce în prim-plan povești cu și despre adolescenți, însă ea preia temele clasice și le transformă în adevărate lecții de viață, în istorii personale care îți dau de gândit și care te fac să te autoanalizezi la rândul tău. Poveștile sale ating adâncimi de suflet și te fac să te îndrăgostești în mod iremediabil de scriitura sa și de personajele creionate cu măiestrie. După ce citești unul dintre romanele sale, te duci fără drept de apel și spre celelalte cărți ale sale, pentru că vrei să vezi cu ce anume te-ar mai putea surprinde. Și o face. De fiecare dată.

Un final fericit?, noul ei roman apărut la editura Stylished Books, aduce în prim-plan povestea lui Sheryl, un personaj pe care ajungi să îl iubești și pe care îți dorești să îl iei în brațe și să nu îi mai dai drumul. Istoria ei de viață este una care te doare și care ți se strecoară direct în suflet, oferindu-ți o lecție de viață. În același timp, este o împletire de emoții puternice și pasiune, de căderi și ridicări prin forță proprie, de ciocniri cu realitatea dură și de dragoste de viață, cu tot ceea ce aceasta îți oferă. În plus, în această carte, zbuciumul sufletesc se contopește cu fiorii primei iubiri, care sunt o adevărată terapie pentru sufletul aflat în agonie, iar fina analiză psihologică dovedește o bună cunoaștere a trăirilor umane.

Sheryl este tipul meu preferat de caracter, pentru că, în ciuda tuturor greutăților pe care viața i le scoate în cale, reușește să se ridice prin forțe proprii de jos, de la pământ unde a pus-o viața de multe ori, și să renască din propria cenușă, asemeni păsării Phoenix. Cade lovită de oameni, de propriile gânduri, de propriile frământări, din lipsă de iubire, din lipsă de afecțiune maternă, dar se saltă mereu și încearcă să își adune bucățile de suflet împrăștiate și o ia de la capăt. Nu abandonează pe nimeni, nici pe propria mamă, nici prietenii, care, în schimb, o lasă baltă de multe ori, neînțelegând-o. Cade pradă drogurilor și alcoolului, devine un pic frivolă în relațiile cu băieții din jurul ei, însă nici nu are niciun model demn de urmat. Se caută pe sine, cea adevărată, și încearcă să vadă ce poate face cu tot răul pe care soarta i l-a scos în cale. Poate pica, dar nu își permite asta, așa că luptă, se caută, se analizează și se străduiește să fie o învingătoare, în ciuda a tot.

picsart_11-29-104252430144681697071.jpg

Un final fericit?, o carte încărcată de multe emoții și de o intensitate a sentimentelor și a trăirilor sufletești

Un singur nume.
O mie de temeri.
Un secret adânc înrădăcinat în suflet.
Relațiile nepotrivite se împletesc cu viciile nocive și nimic nu pare să o scoată la lumină din tenebrele sufletești în care a fost aruncată de la o vârstă mult prea fragedă. Lanțurile trecutului sunt strânse în jurul trupului fragil, iar o singură persoană are cheia pentru eliberare.
Iubirea nu se vede. Nu se atinge. Se simte! Îți intră în suflet și jură a poposi acolo pentru totdeauna. Îţi șoptește la ureche cuvinte pe care visai să le auzi de o viaţă întreagă. Închizi ochii şi, pe sub pleoape, vizualizezi acel final fericit la care visăm cu toţii. Dar tu, vei avea parte de el?

Cartea se găsește pe site-ul Editurii Stylished Books.

picsart_11-29-107679089110997851111.jpg

7 gânduri despre ”ANDRADA REZMUVEȘ: UN FINAL FERICIT? – PREZENTARE DE CARTE

 1. Andrada Rezmüveș zice:

  Mulţumesc, iubita mea! Ai scris atât de frumos! 🥰🥰🥰🥰 Te iubesc enorm, nu am cuvinte să îţi mulţumesc pentru tot ce faci pentru mine! 🥰🥰🥰🥰

  Apreciat de 2 persoane

 2. Alina Geambasu zice:

  Oana, ai felul tău aparte de a expune sufletul unui personaj.
  Andrada este unul dintre cei mai valoroși autori români contemporani de romance. Cartea e trecută în wishlist ❤

  Apreciat de 4 persoane

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.