DIN NOU LA SUPERBLOG

Mai știți când vă spuneam în toamnă că m-am înscris în competiția SuperBlog dintr-un impuls de moment și cum mult timp m-am temut să fac parte din această comunitate, pentru că mi se părea că toți concurenții sunt net superiori mie și clar la un alt nivel în ceea ce privește bloggingul? Ei bine, mi-au trecut temerile de data asta și se pare că aveam nevoie doar de un prim pas pentru a îmi învinge toate temerile. Nu pot să mai stau departe de SuperBlog acum, am nevoie de participarea asta ca de aer.

SuperBlog creează dependență și acesta este un fapt cert, atestat de mulți bloggeri. Odată ce ai intrat în horă, nu poți să mai stai departe, așa că te înscrii din nou, și din nou. Așa că nu e de mirare că nu pot sta departe și că mă înscriu și la proba din primăvara anului 2020 la această competiție. E an norocos, nu-i așa? Doar e 2020, e cu repetiție, la fel cum este și participarea mea. Am luat-o clar ca pe un semn, ca pe un făcut. Nu îmi mai iau inima în dinți de data asta, nu mai mă tem de SuperBlog ca de un bau bau hidos, ci revin cu mare bucurie și cu mai multă încredere în mine.

Ediția din toamnă mi-a dovedit că pot scrie despre absolut orice subiect și să îl îmbrac într-o formă frumoasă, care să fie și pe placul vostru, al cititorilor mei. Vreau din nou să îmi testez limitele și sunt curioasă ce noi jurii voi descoperi de data aceasta. Am același entuziasm din prima zi de școală, chiar dacă, în cazul meu, s-a repetat de multe ori, prin prisma profesiei de profesor, exercitată ani buni. Și am același soi de emoții. Constructive. Dătătoare de forță și de aripi, care sper să mă propulseze cât mai sus.

SuperBlog este asemeni unui roller coster, la fel cum arată și imaginea creată pentru această etapă a competiției. Este astfel atât în ceea ce privește probele, cât și în privința emoțiilor, a trăirilor, a sentimentelor puternice. Te arunci cu capul înainte, după care îți revii puțin, recitești brief-ul, te minunezi, în unele cazuri ai impresia că nu pricepi nimic și te bucuri când observi că nu ești singurul, la altele țopăi de fericire că e exact ceea ce îți doreai. Apoi, îți testezi curajul de a scrie mult și cât mai bine cu putință, așteptând cu înfrigurare decizia juriilor și dând F5 la nesfârșit până când apar rezultatele. Abia apoi poți respira ușurat, mai ales dacă ești ca mine și îți propui să nu te enervezi, indiferent de ceea ce se va întâmpla pe parcurs.

Sper ca de data aceasta să îmi dozez mai bine energia și resursele și să nu mai simt oboseala aceea nebună pe final, pentru că acolo m-am pierdut un pic pe mine! Vreau să am același entuziasm de la prima și până la ultima probă, indiferent de ceea ce ni se cere. Și sper să fiu mult mai atentă decât în toamnă și mult mai disciplinată, astfel încât să nu mai las totul pe ultima sută de metri, pentru că este destul de stresant să scrii sub presiune, mai ales când simți cum se apropie de tine ora 23:59 și parcă te strânge de gât cu putere.

SuperBlog înseamnă competivitate, creativitate și multă muncă, determinare, pasiune, atenție și multe, multe altele. Este o adevărată școală pentru un blogger și te obligă să scrii mai mult, mai des, mai cu forță. Te afli în competiție cu tine prima dată și mai apoi cu ceilalți bloggeri. Mă bucur să pot face asta din nou. ÎI duceam dorul, recunosc. Deja am intrat în starea aceea, pentru că am citit acest articol de un milion de ori. Și încă nu sunt sigură că nu s-a strecurat nicio greșeală. 🙂

 

PS: Mai multe despre competiție, precum și formularul de înscriere le găsiți aici. O puteți face și voi până la finalul lunii. Pe 1 martie apare deja prima probă.

cover_FB_SpringSB2020

17 gânduri despre ”DIN NOU LA SUPERBLOG

  1. evaancutahamza zice:

    Succes! Chiar creeaza dependenta! Eu am declarat ca nu mai particip, sau cel putin nu acum, dar tot imi sta gandul acolo. Totusi, de data asta stiu sigur ca zic „pas”, mai vedem in toamna ce va fi. Sunt sigura ca vei reusi sa fii sus!

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.