BUCĂTĂRIA DE VIS SE CONSTRUIEȘTE CU DRAGOSTE ȘI CU FRANKE

Visatul cu ochii deschiși mă caracterizează de când mă știu, pentru că fac parte din acea categorie de oameni care crede cu putere că vizualizarea la nivel mental a celor mai tainice visuri ale sufletului te ajută pe mai departe să duci la îndeplinire cu succes tot ceea ce îți dorești. Orice act măreț începe cu un visător, iar eu sunt cel mai mare dintre visători. Dintotdeauna. Era și timpul să cobor puțin de pe norișorul roz pe care am poposit atât de mult timp și să pun în aplicare tot ceea ce mi-a trecut prin minte de-a lungul timpului. Am avut mereu multe idei în minte, iar acum, în sfârșit, le pot pune în aplicare. Da, da, am reușit să îmi construiesc casa visurilor mele, în locul acela pitoresc la care visam încă de copil. A venit și momentul meu de glorie!

În mare parte, am amenajat totul după placul inimii. Am sufrageria aceea mare, cu un șemineu ce tronează în centrul camerei și îmi dă sentimentul de acasă. Întotdeauna. Am o mansardă special creată pentru a îmi pune toate cărțile mele iubite și pentru locușorul meu de vis, cu multe perne împrăștiate peste tot, pentru a sta să citesc sau să mă odihnesc după o zi grea la serviciu. Am un dormitor spațios, unde adorm de cum pun capul pe pernă. Singura care mai are încă nevoie de ceva îmbunătățiri este locul meu preferat din întreaga casă: bucătăria. Am întârziat puțin cu amenajarea ei, pentru că spațiul meu de vis trebuie să fie luminos, spațios și bine organizat, căci iubesc să gătesc, iar toate prăjiturile mele încărcate cu dragoste trebuie să aibă spațiul lor special în care să fie gătite, căci numai astfel pot să creez cele mai delicioase bucurii dulci. Am nevoie de multe și, recunosc, mi-a fost destul de greu să aduc aici toate piesele menite să rezolve puzzle-ul din mintea mea, care are deja imaginea bucătăriei perfecte clar conturată.

chiuvete-franke-768x487

Bucătăria – sufletul oricărei case

Bucătăria este locul cel mai minunat din întreaga casă, este spațiul acela special creat pentru a te simți bine și pentru a simți parfumul de acasă, cel mai special din toate câte s-au inventat. Pentru mine, întotdeauna acasă a avut mirosul fin de scorțișoară și de pâine coaptă în casă, așa că nu puteam lăsa lucrurile la voia întâmplării în ceea ce privește această cameră. Este sufletul întregii case, nucleul în jurul căreia se desfășoară toate celelalte activități și zona din care demarează toate proiectele viitoare. Este acel spațiu încărcat de emoție, de trăiri intense, de secrete bine păzite și de povești împărtășite la o gură de cafea proaspătă sau în timp ce gătești cu drag pentru familia ta. Am buget nelimitat pentru a crea acest loc așa că totul va prinde contur așa cum se întrevede deja în mintea mea. În plus, am ajutorul de nădejde, care sunt sigură că mă va ajuta să fac totul ca la carte: Franke, site-ul unde găsesc tot ceea ce am nevoie la cele mai bune prețuri. Așa că am purces la drum și mi-am făcut de cap cu amenajarea!

Am locul perfect din întreaga casă pentru a îmi amenaja bucătăria așa cum îmi doresc. Aveam nevoie de mult spațiu și de lumină cât cuprinde, iar aceste criterii sunt îndeplinite fără a face niciun fel de rabat. Am ferestre mari pretutindeni, cu vedere spre lacul din apropierea casei și spre munții cei măreți, care îmi dau senzația de libertate supremă și îmi creează o stare de bine întotdeauna. Am nevoie de toate acestea atât atunci când gătesc, cât și când îmi beau cafeaua. Nu îmi petrec diminețile pe rețelele de socializare, ci stau comod la masa mea de sticlă din bucătărie și privesc în zarea largă, dătătoare de forță interioară și de o stare de bine extraordinară, care mă face să cred că pot transforma în realitate tot ceea ce îmi pun în minte. În plus, am vopsit totul în culori pastelate, pentru a crea impresia de exterior intrat la interior, ceea ce îi conferă bucătăriei mele și mai multă lumină. E locul ideal pentru a face planuri și pentru a îmi deschide larg aripile spre un viitor strălucit și plin de reușite.

83546299_3009717212380018_7162276867125280768_o

Bucătăria de vis se creează cu materiale de calitate

În amenajarea bucătăriei mele, nu am vrut să iau în considerare cele mai noi tendințe. Nu asta mă interesează, pentru că important este ca eu să mă simt bine în ea, iar nu să am cele mai noi trenduri. Acelea mai pot aștepta. Nu am făcut rabat în schimb de la calitate, iar furnizorul meu de obiecte de uz casnic, Franke, m-a ajutat în mod cert să îmi îndeplinesc cele mai tainice dorințe ale inimii. Spațiu am suficient, bani la fel, dar aveam nevoie ca totul să se potrivească la fix și să creez ceva plăcut ochiului și ușor de folosit. Depozitarea nu reprezintă o problemă, este suficientă și am avut grijă să am dulapuri și dulăpioare peste tot pe pereți, astfel încât am loc pentru tot ceea ce îmi trece prin minte. Am scaune înalte, lămpi ce atârnă deasupra mesei și a blaturilor, pentru a îmi ostoi obsesia de a avea în permanență cât mai multă lumină, aragazul cu șase ochiuri mult dorit (v-am spus că îmi place să gătesc), mai aveam nevoie de acel accesoriu care să îmi ușureze treaba: o chiuvetă după sufletul meu.

O să râdeți, dar, într-o bucătărie, dincolo de masa la care se strâng toți, chiuveta este cea mai importantă, pentru că acolo petreci timp prețios, spălând vase sau legume delicioase, curățind bucăți savuroase de carne sau pur și simplu punând țara la cale. Acolo e spațiul în care mă simt poate cel mai în largul meu. E terenul meu de joacă, așa ca aveam nevoie de ceva special. Am intrat pe site-ul amintit, la secțiunea chiuvete de bucătărie și am găsit minunăția mea: e din inox, pătrată și foarte adâncă, așa cum îmi doream. Are un sistem antibacterian și un  strat protector împotriva zgârieturilor și petelor, ba chiar și un strat pentru aderență. În plus, are baterie ce se potrivește perfect și asta mă ajută să gătesc cu plăcere și mult spor.

75291718_2840611725957235_2793869749237317632_n

Odată problema chiuvetei rezolvate, am trecut la alegerea celorlalte electrocasnice. Am nevoie de un frigider mare și cât se poate de spațios. Merg la cumpărături o dată pe săptămână, așa că spațiul de depozitare a alimentelor perisabile este extrem de important. La fel de important este și cuptorul incorporabil pentru mine, v-am spus ca iubesc să „prăjituresc”, așa că am nevoie de cea mai nouă tehnologie, iar un cuptor Franke este ajutorul de nădejde în acest sens. Este dotat cu o tehnologie care permite menținerea ușii exterioare reci, iar suprapunerea mai multor geamuri termoreflexive creează o barieră termică ce împiedică transmiterea căldurii spre geamul exterior.

Blaturile din lemn masiv, lungi și cu mult spațiu pentru a fi în elementul meu tronează în bucătărie. Și, cum sunt o iubitoare de frumos, am adus și ceva plante în bucătărie, care tronează în ghivece colorate, ce au darul de a îmi înfrumuseța ziua indiferent de circumstanțe. Nu am făcut niciun fel de compromis. Calitatea primează în tot ceea ce am făcut aici și pot spune cu mâna pe suflet că am bucătăria mult visată, încărcată de căldură și dătătoare de multe energii pozitive. A fost creată cu multă dragoste și, bineînțeles, cu mult ajutor din partea Franke. Acum, că totul este perfect aranjat și modelat, vă aștept în vizită, la un pahar de vorbă sau la o ceașcă de cafea aburindă, după preferințe. Bucătăria este inima întregii case și locul special pentru prieteni, așa că sunteți bine-veniți oricând. Depănăm povești și țesem amintiri de neuitat!

bucatarie1-1024x711

Disclaimer: Pozele sunt preluate de pe site-ul Franke.

Acest articol a fost scris pentru prima probă din cadrul Spring SuperBlog.

 

Un gând despre ”BUCĂTĂRIA DE VIS SE CONSTRUIEȘTE CU DRAGOSTE ȘI CU FRANKE

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.