COLORICI – BUCURIA VINE LA PACHET

Nu cred că mai este o surpriză pentru nimeni faptul că Editura Stylished este una dintre editurile dragi mie, de la care am acumulat în timp destul de multe cărți din colecția pentru adulți, +18. Este cea care a reușit să mă convingă să citesc eroscop, fapt pe care nu l-aș fi crezut posibil. Am citit povești diafane, romantice, pline de savoare și de frumusețe, iar asta m-a făcut să îi acord credit, indiferent de titlul ales. Știu că voi găsi ceva pe placul meu.

Surpriza mare a venit în urmă cu ceva timp, când au anunțat apariția unei noi colecții în portofoliul lor, una dedicată de această dată puilor de oameni. Își doresc să bucure atât părinții, cât și copiii, și le-a ieșit din plin. Noua lor serie, Colorici, este pur și simplu feerică și te face să îți dorești să fii din nou copil și să începi să colorezi. Acum, nu știu dacă e semn rău, dar am acasă o cărticică din serie, nu m-am putut abține. Coloratul este o bună formă de terapie și ce dacă sunt cărți pentru copii, merge și pentru copilul din mine. Colorici este mult prea minunat pentru a nu sta și pe noptiera mea. Copii nu am, dar cel interior se declară mulțumit. I-am dat de lucru.

Colorici - bucuria vine la pachetColorici – bucuria vine la pachet

În momentul în care făceam modulele psihopedagogice în facultate, ni s-a tot vorbit despre beneficiile coloratului la copii. Aceștia nu au nevoie doar de dezvoltare pe partea rațională, ci și în zona psihologică și emoțională, iar jocul cu culori acționează exact în direcția aceasta. Se folosește foarte tare și în terapie, după traume mai mari. Copilului îi este mai ușor să își exprime sentimentele prin intermediul imaginilor și al culorilor, poți observa după tonalitățile folosite care este starea lui sufletească. În plus, stimulează imaginația și creativitatea, fapt pentru care activitatea trebuie încurajată de la o vârstă fragedă.

Colorici vine în sprijinul părinților care vor să își ajute copiii în această direcție și le oferă o adevărată bucurie la pachet. Sunt zece cărți în colecție, toate cu specificul ei și cu animăluțe noi de descoperit. Seria aceasta se remarcă printr-o grafică de excepție și un format mare, care îi permite și celui mai puțin răbdător copil să se bucure de colorat, căci e mai dificil să depășească liniile astfel.

Colorici -

Colorici aduce zâmbetul pe fața copilului tău

Colorici aduce clar multe zâmbete pe fețele și în ochii copiilor la care ajunge. Imaginile îl vor încânta și îl vor îndemna să dea pagină cu pagină, descoperind noile personaje. Bucuria lui va fi cu siguranță fără margini, iar asta va aduce fericirea și pe chipurile părinților. Și, de ce nu, pentru că știm că piticii au imaginația bogată, imaginile din cartea de colorat pot fi un bun punct de plecare pentru crearea de noi și noi lumi, de povești inovative și de prieteni de nădejde pentru cei mici. Creativitatea poate fi stimulată prin fel și fel de activități, iar coloratul poate conduce la acțiuni conexe, care să îi determine pe copii să aducă la viață universuri și lumi diverse, iar Colorici poate fi un bun punct de plecare în acest sens.

picsart_07-02-034943865799397121173.jpg

Setul poate fi comandat separat, carte cu carte, dar și ca pachet, ce cuprinde toate cele zece cărticele și un set de creioane de colorat. Copilul va fi cu siguranță încântat, sunt eu, ca adult, pentru că arată excepțional, culori, forme, toate se împletesc armonios și formează un tot minunat, ce așteaptă să fie exploatat de către cei mici.

Puteți să vă bucurați și voi de minunatul Colorici achiziționându-l de aici! Pătrunde și tu în lumea lui magică alături de copilul tău!

picsart_07-02-033175382075418631450.jpg

 

 

3 gânduri despre ”COLORICI – BUCURIA VINE LA PACHET

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.