TOAMNA SE NUMĂRĂ PROBELE LA SUPERBLOG

Lume, lume, anunț mare:

E acel moment din an

Când în blogosfera-ntreagă

E un zumzet tare, tare,

Căci din toamnă până-n iarnă

Își rod unghiile tacticos

Și trag de F5 ca de os

Bloggerii de peste tot.

Cum? Nu știți? N-ați prins de veste?

În octombrie e foc,

Căci e Superblog în joc,

Cu probe de fel de fel

Petru super boggerel.

Toamna se numără

probele la Superblog

Da, da, ați citit bine, a revenit pofta de scris și de competiție! Din primăvară, de când cu pandemia, când am renunțat cu totul să mai scriu la Superblog, nu cred că am mai avut așa un chef de a fi aici, pe blog, ca acum. Toamna nu se numără doar bobocii, ci și probele de la Superblog și se măsoară creativitatea în diversele tipuri de articole ce trebuie scrise. Nu sunt puține deloc și extrem de diverse. Abia aștept să caut informații pe temele date și să dau tot ceea ce este mai bun din mine pentru a așterne povești pe hârtie, care să vă poarte pe aripi de vânt către sponsorii competiției.

A durat ceva până când m-am hotărât să fac nebunia asta frumoasă, dar nu pentru că nu mi-am dorit să revin în rândul superbloggerilor, ci pentru că am fost plecată de acasă mare parte din septembrie. Gândul meu s-a îndreptat doar în această direcție și a devenit deja obsesie. Nu aveam cum să ratez înscrierea și, chiar dacă o fac cu doar două zile înainte de închiderea registrului, tot zic că nu e rău. Mai bine mai târziu decât niciodată.

Așadar, Superblog, așteaptă-mă că vin! Sunt pe drum și te ajung din urmă imediat. Să înceapă cursa contracronometru în bătălia cu noi înșine! Mă înarmez cu multă răbdare! Creativitatea este la ea acasă momentan. Sper să și rămână. M-am înscris în cursa Superblog, sunt gata de un antrenament intens!

4 gânduri despre ”TOAMNA SE NUMĂRĂ PROBELE LA SUPERBLOG

    • Oana - Crâmpeie de suflet zice:

      Mulțumesc! Poate iese ceva și în noiembrie. 🙈 La SuperBlog, îmi place că te obligă să te depășești pe tine și să adaptezi o temă rigidă la tematica blogului.

      Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.