SCHIMBARE DE DECOR – DIN AER PE PĂMÂNT CU VINDEM-IEFTIN.RO

Bucuria mea este fără margini, pentru că, în sfârșit, după muncă vine și răsplata. Pot în sfârșit să părăsesc apartamentul meu din blocul vechi, construit undeva înainte să mă nasc eu, cu veșnica problemă a apei calde lipsă și cu urcat în permanență pe scări, căci liftul e mai mereu o problemă (și să vedeți ce fericire este când ai multe bagaje de dus de la mașină acasă), și să mă mut cu picioarele pe pământ. Doar capul îmi va rămâne în nori de-acum. După mult, mult timp de la primul meu salariu și după economii titanice, de care, sincer, nu m-am crezut în stare, am reușit să îmi împlinesc visul cel mai tainic al sufletului meu: să am căsuța mea, personalizată după nevoile și, de ce nu, plăcerile mele.

Nu a fost un drum simplu, pentru că, deși orice vis începe cu un visător, eu sunt perfecționistă și am vrut să am totul ca la carte, asezonat cu mult confort și cu totul la un pas distanță de orice aș pofti. Așa că, nu, nu am procedat ca orice om normal și nu am cumpărat casa direct, făcută de alții. Mi se pare extrem de impersonal acest gest. Da, ai totul de-a gata, dar parcă nu este exact ceea ce cauți. Rămâne un ghimpe în suflet întotdeauna și, știindu-mă bine, sunt sigură că mi-aș fi dorit oricum să fac multe modificări la ceea ce exista deja, ceea ce făcea posibil să cheltui mult mai mult decât dacă aș fi făcut totul de la zero. De aceea, mi-am luat un teren pe malul lacului din localitate, am muncit din greu să îmi îndeplinesc această dorință, așa că trebuia să fie exact cum mi-am imaginat: să îmi beau cafeaua pe terasa care dă spre lac, să aud triluri de păsări și cântece vesele de greieri, să văd verdele naturii din dormitor și cerul senin. De betoane și blocuri m-am săturat deja. Apoi, am strâns informații peste informații despre ce este mai bine să fac și mi-am trecut pe hârtie tot ceea ce credeam că am nevoie pentru a duce acest proiect la bun sfârșit. Însă, v-am spus deja, nu sunt omul cel mai potrivit pentru acest lucru, mă pricep să visez, nu să construiesc, așa că am apelat la cei mai buni specialiști și cu o echipă pricepută, care să pună în aplicare ceea ce gândesc eu.

Listă de materiale și consultarea site-ului Vindem Ieftin.ro

V-am spus deja că am avut nevoie de ajutor pentru a mă mobiliza și a verifica dacă lista mea cu materiale de construcții corespunde cu cerințele unui constructor adevărat. Am avut multe în cap, dar trebuia să văd ce poate deveni real. Încă de când mi-am refăcut apartamentul (pentru a fi pe gustul meu), am lucrat foarte bine cu site-ul Vindem-Ieftin.ro. Aveam deja ceva sugestii de la tata, și nu era una scurtă, vă asigur. Am muncit amândoi la ea, dar el a fost geniul creator. Sau organizator. Cum vreți să îi spuneți!

Știam că am nevoie de țevi peste țevi, de un acoperiș rezistent la intemperii, de materiale care să nu fie erozive, pentru a putea supraviețui mult timp lângă apă, mai ales la exterior. Îmi trebuiau ferestre, fainață și câte și mai câte. O casă nu e ceva ce se face azi și mâine dispare. E ceva permanent. Trebuie să ai grijă să ai o echipă de proiectare minunată, care să pună pe hârtie tot ceea ce ai tu în minte.

Grupul privat VIP – ajutorul de nădejde în alegerea materialelor

Am descoperit ceva esențial în alegerea celor mai bune materiale pentru a duce totul la bun sfârșit. Pentru că am lucrat în trecut cu Vindem-Ieftin.ro, am avut acces la Grup VIP – un grup privat, care oferă consultanță de specialitate prioritară pentru alegerea materialelor de construcție. Au fost un ajutor de nădejde, pentru că, altfel, într-un timp în care timpul costă bani, nu aș fi reușit. Oricum, discutam în pauzele de la muncă sau atunci când veneam acasă și aranjam puțin prin casă. Mama și tatăl meu au fost cu mine mereu, pentru a putea merge pe teren.

Eu am discutat cu grupul VIP, pentru că îmi place comunicarea. Redau mai jos cam cum arăta comunicarea între noi. Trecem peste părțile introductive.

Eu: Credeți că ar fi bine să folosesc piatră simplă sau decorativă? Îmi doresc să am un aer mai romantic al căsuței mele. Este pe malul lacului, casa de vis.

Consultantul (pe care mi-l imaginez deja tastând de zor printre oferte): Piatra decorativă vi se potrivește. Îi va conferi aerul boem dorit.

Tot consultantul, în fața tăcerii mele bruște: Am creat un link de unde puteți accesa tot ceea ce vă doriți: țevi, faianță, ferestre, tapet. Toate sunt la un loc, pentru a nu mai alerga de colo colo.

Eu, aproape pierdută: Dar cum facem cu livrarea?

Consultantul: Vă oferim pachet special. Doriți să creez ceva special pentru dumneavoastră?

Eu: Da, mulțumesc!

Asta este doar o mică parte din ceea ce vorbeam pe grupul dedicat clienților. A fost de un real ajutor, pentru că am avut consultanță specializată, promptitudine și încurajare atunci când îmi era mai greu. Acum am căsuța mult visată. Beau o cafea pe terasa mea și privesc apusul cu o liniște teribilă în suflet.

Articol scris pentru Superblog. Pozele sunt de pe site-ul sponsorului, Vindem-Ieftin.ro.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.