INTERVIU FULGER CU AUTOAREA SERIEI ESENȚA IUBIRII – DANIELA CAVAȘI

Daniela Cavași creează feerie prin povestea sa. Scrie diafan, cu o dulceață pe care și-o păstrează neschimbată încă de la primul volum. Visezi și plutești pe aripi de vis pe tot parcursul citirii romanului său. Vrei să îi iei în brațe pe Theo și Aurora, două suflete distruse de soarta potrivnică, pentru care dragostea devine cea mai facilă formă de terapie posibilă. Totul decurge lin și parcă plutești cât timp te afli în lumea asta a ei. Simți, trăiești, iubești, verși lacrimi și râzi cu gura până la urechi. Toate astea și mult mai mult.

Stilul Danielei este unul care provoacă miriade de emoții, lăsând impresia de basm modern. Încheie seria într-o formă extrem de dulce și de romanțată, ducându-se cu gândul către istoriile cu cavaleri și domnițe.

Te invit și pe tine să pătrunzi în lumea aceasta a cavalerismului, magiei dragostei și a fluturașilor în stomac! Am stat de vorbă cu creatoarea acestei lumi și ce a ieșit vei vedea imediat! Te asigur, nu vei regreta!

Interviu fulger cu autoarea seriei

Esența iubirii – Daniela Cavași

Oana: Salut, Daniela! Mulțumesc pentru că ai acceptat cu atâta promptitudine să răspunzi acestui interviu fulger!

Daniela: Mă bucur că stăm din nou la povești! Mi-a fost dor!

Oana: Tocmai ai lansat cel de al patrulea și ultimul volum al seriei Esența iubirii Parfum de lăcrămioare. Ne poți descrie seria în trei cuvinte, astfel încât să ne convingi să te citim?

Daniela: Iubire, respect și înțelegere. Sunt personaje care trec prin toate stările posibile și, uneori, îți este teamă că vor ceda, dar sunt și personaje puternice, care vor reuși tot ceea ce își propun.

Oana: De la ce a pornit întreaga serie? Care era forma ei inițială? Cum îți imaginai tu că se va concretiza? Ai văzut patru volume de la început pentru ea sau acestea au venit pe parcurs?

Daniela: Inițial, voiam să fie doar un singur volum. Povestea lui Sylvain și a Cassandrei. Cu timpul, mi-am dat seama că mai am personaje care merită o poveste a lor și, cum mintea mea produce puțin cam prea multe idei, m-am trezit că aș vrea să am o serie de 4 volume, fiecare dedicat unui personaj-cheie care influențează, într-un fel sau altul, personajele din volumul 1.

Oana: Ai vreun personaj preferat din serie? Dar unul nu la fel de drag?

Daniela: Îmi iubesc fiecare personaj în parte, însă există un personaj pe care îl urăsc din tot sufletul. Damaris Veron. Cine a citit/va citi volumul 4, va înțelege la ce mă refer.

Oana: Care este locul tău preferat din întreaga serie?

Daniela: Bavaria, pentru că e un loc magic. Nu am fost niciodată, dar am văzut fotografii și am impresia că este un tărâm de poveste.

Oana: Care este volumul tău de suflet dintre cele patru?

Daniela: Nu vreau să aleg. Aș face diferențe între bebelușii mei și chiar nu îmi doresc asta.

Oana: Ai pus punct definitiv poveștilor din Esența iubirii sau, pe viitor, avem speranța că vei mai reveni la ea?

Daniela: Speranța moare ultima. Cum spuneam, mintea mea produce cam prea multe idei și nu cred că ar fi o surpriză dacă m-aș apuca să scriu încă 10 cărți pe lângă cele 4 din serie.

Oana: Ai scris destul de repede cele patru volume ale seriei. Care e secretul? Ai avut vreun ritual de scriere?

Daniela: Primul volum l-am început în vara lui 2019. Aveam ideile de ceva timp, însă nu mă puteam apuca de scris, parcă aveam un blocaj. Am scăpat în vara lui 2019 de master și am zis să mai încerc încă o dată. Am terminat de scris cam pe la mijlocul toamnei, după care am făcut o mică pauză. Restul volumelor le-am scris în anul 2020, care a fost dificil pentru noi toți. Sinceră să fiu, faptul că am scris volumele 2,3 și 4 m-a ajutat să trec mai ușor peste anul 2020.

Cât despre ritual… ei bine, scriam dimineața mai mult, după aceea mergeam la muncă, iar seara reciteam ceea ce am scris. Când îmi luam laptopul și deschideam documentul Word cu povestea, mă deconectam de lume. Nu mă gândeam la tot ceea ce se întâmplă afară, cât de mult incertitudine există și mă linișteam.

Scrisul a fost, pentru mine, medicamentul de care am avut nevoie în 2020.

Oana: Ce proiecte ne pregătești pe viitor? Ne poți dezvălui câteva idei despre ele?

Daniela: Vă spun doar atât, sunt niște proiecte tare dragi mie, pe care cititorii mei să le primească așa cum îmi doresc. Cu inima deschisă.

Oana: Câteva gânduri pentru cititorii tăi și ai blogului.

Daniela: Să faceți exact ceea ce vă place! Să vă trăiți viața exact așa cum vă doriți!

Iubiți și oferiți iubire! Pentru că nu costă și nici nu doare.

Vă mulțumesc pentru că mi-ați fost alături și promit că acesta este doar începutul!

Îți mulțumesc și eu pentru timpul acordat acestui interviu! ❤ Dacă încă nu ați citit nimic scris de Daniela, vă invit să achiziționați și voi seria Esența iubirii de pe site-ul editurii Stylished sau de pe site-urile de profil.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.