PAUZELE LUNGI ȘI DESE… CHEIA BINELUI SUFLETESC

Ups! Cam trei săptămâni fără niciun articol pe blog, fără un cuvânt așternut pe hârtie. Doar cuvinte disipate pe pagina dedicată blogului, dar și acelea nu suficient de multe pentru a umple golul resimțit în această perioadă. Și nu, nu mi-am propus să stau atât de mult departe de voi, ci cred că a fost totul un proces natural. O pauză bine meritată, cauzată, cel mai probabil, de schimbările bruște ale vremii. Sunt ușor de influențat de aceasta, căci absența soarelui mă seacă de energie, iar prezența lui mă face să nu mai vreau să stau în casă deloc. E prea feerică această coloristică a toamnei!

Și iată-mă aici, neștiind sigur de ce am luat această pauză, dar cu bateriile încărcate și pregătită pentru o revenire în forță. Pur și simplu, a existat o oarecare saturație. În viața personală în general. O perioadă fără chef de făcut prea multe lucruri. De lenevire și de reflectare. A direcției pe care o doresc în viață, a perspectivelor. Mi-a prins bine, trebuie să recunosc!

Uneori, e bine să luăm anumite pauze de la tot pentru a putea merge mai departe cu sufletul dansând și cu fericire în privire. Nu e rău să ne oprim în loc atunci când simțim că nu mai putem, că suntem supra încărcați, că nu există dorința de a face nimic din tot ceea ce făceam. Și nici măcar nu știu cât e bine să existe aceasta. Ce lungime ar trebui să aibă!

Însă lipsa presiunii aceleia de a oferi bucăți din tine celor care te citesc te poate ajuta să devii o versiune mai bună a ta, capabilă să se ofere și mai mult celor din jur. Fără un program dinainte stabilit. Fără o rutină riguroasă. Doar atât cât să te poți reinventa și să scapi de plictisul acela care te mai apucă uneori.

❤ Vă îmbrățișez cu căldură și cu dor! Și vă mulțumesc că sunteți încă aici! Sunteți minunați! ❤

Publicitate

3 gânduri despre ”PAUZELE LUNGI ȘI DESE… CHEIA BINELUI SUFLETESC

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.