LAMPA LUNĂ – CADOUL PERFECT (LAMPAFOTO.RO)

De ceva timp, am dezvoltat o nouă obsesie pe lângă cea legată de cărți și cumpărat noi volume în mod obsesiv sau compulsiv… Este vorba despre minunatele lămpi în formă de lună, cadouri perfecte pentru  orice visători sub soare și tind să cred că mai este loc pentru noi în lumea asta puternic tehnologizată. Și dacă aceasta mai poate fi și personalizată și adaptată propriilor nevoi, cu atât mai bine. Cum să nu o iubești?

M-am bucurat ca un copil mic care a primit tot ceea ce și-a dorit în dar de ziua lui atunci când lampa lună a ajuns la mine. Nici nu aveți idee! E perfectă, inscripționată cu logoul blogului meu, Crâmpeie de suflet, și cu citatul meu de suflet, desprins din romanul meu preferat din toate timpurile – Pe aripile vântului: „Și mâine e o zi…”. E un fel de memento pentru a îmi aminti să nu disper, indiferent de ceea ce se întâmplă azi în viața mea și da, anul ăsta a fost unul de foc, așa că e nevoie de cât mai multe astfel de remindere pentru suflet. Mai ales că lampa asta nu a mai părăsit biroul de când a sosit, citatul ăsta stă în fața ochilor mei în permanență. E amintirea perfectă că totul are o rezolvare.

Arată pur și simplu splendid și nu pot decât să le fiu recunoscătoare prietenilor de la lampafoto.ro pentru bucuria venită la pachet. Am avut un pic de așteptat până când a fost gata, pentru că, nu-i așa, tot ce e minunat, cere timp, dar a meritat din plin. E pur și simplu superbă și m-am îndrăgostit de ea la modul total!

Lampa lună – cadoul perfect pentru iubitorii de cărți și de frumos

Iubesc echipa de la lampafoto.ro, mereu atentă la nevoile clienților săi, mereu dornică de a atinge perfecțiunea și de a te mulțumi pe tine, ca om. Sunt calzi și te ascultă cu atenție, astfel încât să îți poată livra produsul în cea mai bună stare cu putință la final. Așa că da, puteți fi siguri că, apelând la ei, veți primi exact ceea ce vă dorește sufletul. Și nu vă temeți, puteți fi extrem de crerativi, iar ei vor fi gata să vă călăuzească, astfel încât să aveți produsul la cea mai înaltă calitate. Eu mi-am dorit ca mesajul de pe lampă să însemne ceva pentru mine, să fie apropiat de mine, ca persoană, dar în loc de logo, puteți adăuga o poză dragă vouă. Se poate personaliza în funcție de ceea ce vă doriți.

Și da, consider că lampa lună este cadoul perfect pentru cei îndrăgostiți de lectură și de frumos. De artă în general. Acum pe bune, cu toții ne dorim o recuzită cât mai originală atunci când ne pozăm cărțile, așa că de ce să nu avem chiar și luna de pe cer? Mai autentici de atât nici că am putea fi! Propria noastră lună, cu simboluri care să însemne ceva pentru noi. Iar dincolo de poze, de ce să nu ne creăm un ambient cât mai plăcut atunci când citim? O cafea/un ceai după plac, câteva rânduri dintr-un roman drag și lumina difuză a noii jucării. Iar fericirea este asigurată. Garantat!

Lampa lună – caracteristici

Existau două tipuri de lămpi pe site: una în formă de lună, iar alta în formă de inimă. Acum au și varianta de breloc lună. Eu am vrut astrul ceresc, pentru romantica din mine, iubitoare de poezie și de Eminescu. Acum, știți și voi – „Lună, tu, stăpâna mării”… Nu aveam cum să nu mă duc cu gândul exact acolo și să nu îmi doresc exact ceva cu semnificații atât de frumoase pentru mine, ca om. Și ea, la rândul său, cunoaște două modele: cea cu trei culori, așa cum o am eu, care se acționează manual, lovind ușor fundul lămpii, și cea cu șaisprezece culori, care devine activă cu ajutorul telecomenzii.

Lampa a venit însoțită de un suport din lemn, ceea ce este clar un bonus, pentru că stă foarte bine în poziția în care îmi doresc. Dar trebuie să recunosc că arată foarte bine și fără suport. E de efect.

Are trei culori, care se activează printr-o simplă atingere: albă, galbenă și culoarea lunii. Eu sunt fascinată de fiecare în parte, trebuie să recunosc. Mă joc cu ele după bunul plac. E noua mea jucărie și încă nu mi-a trecut entuziasmul ăla inițial nici după atâta timp. Încă mai îmi bucură sufletul la modul absolut.

Ce mă bucură e că lumina ei durează destul de mult. Pe prospect, scrie că între 6 și 8 ore, dar la mine a ținut câteva zile bune. Acum, nici nu am ținut-o în permanență aprinsă, dar am folosit-o destul de des și a ținut bine. E ușor de încărcat, la un laptop, telefon sau orice dispozitiv cu o conexiune USB și nu cere mult timp, doar una, două ore.

Da, lampa lună este jucăria mea perfectă și cadoul minunat de oferit celor care iubesc frumosul. Dacă vă doriți și voi luna de pe cer, nu ezitați să apelați la lampafoto.ro. Îi găsiți și pe Instagram. Pentru mine, e o nouă achiziție ce vine să completeze colecția mea de lămpi din Grecia.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.