COLABORARE NOUĂ: ANDRADA COSMINA POSEDARU

      Am tot văzut zilele acestea la bloggerii mei preferați cartea „Ochiul pisicii” de Andrada Cosmina Posedaru. Nu știam nimic bineînțeles, nici despre autoare, nici despre carte în sine, însă m-a atras coperta (da, plăcerea mea vinovată după cum știți). Am căutat mai multe, am citit descrierile cărților, câteva fragmente, sunt cărți polițiste, fapt pentru care am fost sigură că îmi doresc să le citesc. Am fost cea mai fericită în momentul în care a început colaborarea dintre mine și autoare. Este la început de drum, dar promite extrem de mult și abia aștept să descopăr poveștile din paginile cărților.
    
   Descriere: Un caz aparent simplu se complică atunci când o dispariţie se transformă într-o crimă. Un detectiv nonconformist împreună cu o jurnalistă feroce merg pe urmele criminalului şi se amestecă fără să vrea într-un mister periculos. Cine poate ști unde se află cu adevărat Ochiul Pisicii?!
     Descriere:  Ca medic legist, ai o viaţă destul de fascinantă, mai ales atunci când trebuie să faci şi muncă de investigator. Uneori însă şi cele mai strălucite minţi cad în capcană… Şi cu cât victima este mai greu de prins, cu atât este mai apetisantă. 
     Sună tentant, nu-i așa?! Dacă vă doriți cărțile, acestea pot fi achiziționate direct de la autoare Andrada Cosmina Posedaru  sau de pe site-ul autoarei. 
Îi mulțumesc autoarei pentru exemplarele oferite spre recenzare! Abia aștept să le citesc!

6 gânduri despre ”COLABORARE NOUĂ: ANDRADA COSMINA POSEDARU

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.